Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ ! Ξαφνικές Αλλαγές στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης.


ΣΟΚ ! Ξαφνικές Αλλαγές στο Σπήλαιο της Δρογκαράτης.
Ύποπτα γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς όσο και ο Αντιδήμαρχος Σάμης, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ !!!
Υπάλληλοι όμως του Σπηλαίου αναφέρουν ότι την Παρασκευή και με εντολή του Δήμου Κεφαλονιάς, έγιναν οι …απαραίτητες αλλαγές !!!
Ποιές αλλαγές ;;;;;
Ριζική διαμόρφωση στην είσοδο και έξοδο του Σπηλαίου της Δρογκαράτης !!!!
Μιά είσοδο και έξοδος που εξυπηρετούσε κάθε επισκέπτη και ντόπιο, επί 20ετίας (και βάλε) που ήθελε να κατέβει στο μοναδικό αυτό σπήλαιο. Η αλλαγή που έγινε δεν εξυπηρετεί ΚΑΝΕΝΑΝ, πλήν όσων έχουν προσωπικό συμφέρον από αυτό !!!!
Επί Αντιδημαρχίας Κουνάδη είχε γίνει πρόταση να αλλάξει η είσοδος-έξοδος του Σπηλαίο για να εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα συγκεκριμμένου !!! Πρόταση η οποία τότε ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ !!!!
Ποιός έχει όφελος ; Για ποιόν λόγο την Παρασκευή την ώρα που είχαν κλείσει τα καταστήματα στην περιοχή, μέσα στα σκοτάδια ιδιώτης πήρε τα εργαλεία του και έκοψε και ξαναστήλωσε πινακίδες;;;;;
Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν είναι ιδιώτη !!! Όχι του ΔΗΜΟΥ Κεφαλονιάς !
Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την κάμερα ασφαλείας !!!!!
Πριν προχωρήσουμε σε αυτό το θέμα και πριν ανοίξουμε παλιές πληγές, να επισημάνουμε ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους επισκέπτες του Σπηλαίου για αυτήν την αλλαγή, γιατί δεν τους εξυπηρετεί στο ανέβασμα-κατέβασμα !
Άσε ποιά το άλλο. Για να ξαποστάσεις κατά το ανέβασμα πρέπει να κάνεις κύκλους για να καθίσεις στο παγκάκι !
Η βιασύνη του “μαστροχαλαστή” άφησε πολλές δυσλειτουργίες !!!
    Ανεμιστήρες οροφής !
Από την μιά οι ανεμιστήρες οροφής, οι οποίες συνεχίζουν να είναι σε λειτουργία και δροσίζουν τα φυτά !!! Η απάντηση της δεσποινίδας που έλεγχε τα εισητήρια μόνο λογική δεν ήταν “πριν είμαστε από εκείνη την μεριά”… Δηλαδή οι υπάλληλοι θα αφήνουν τα πόστα τους και το ταμείο και τα μετακινούνται στην δροσιά του ανεμιστήρα και στην θέση που ήταν επί 20+χρόνια οι υπάλληλοι !!!!!!
    Ταμπέλες “απαγορεύεται” “είσοδος” κλπ…
Δεν τις έχετε τοποθετήσει σωστά γιατί ο επισκέπτης δεν ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ με αποτέλεσμα να ανεβοκατεβαίνει ανάποδα …ορθώς ! Δηλαδή ο επισκέπτης κατεβαίνει όπως ηταν η λειτουργία (είσοδος έξοδος) επί δεκαετίες, γιατί έτσι είναι η ροή κίνησης του Σπηλαίου !!!! Δηλαδή έχετε προκαλέσει κύριε “μαστροχαλαστά” κομφούζιο με την μαστοριά σας…
    Κάμερα ασφαλείας !!!
Αχ αυτή η κάμερα ! Κάθε χρόνο, κατόπιν εορτής πάντα, ακούμε από τον Δήμο ότι οι υπάλληλοι δεν ήταν σωστοί στις υποχρεώσεις, στα καθήκοντα τους και ότι έβαζαν “χέρι” στο Ταμείο !!!
Η κάμερα αυτήν την στιγμή δεν εστιάζει στο Ταμείο με αποτέλεσμα το “χέρι” να βαθαίνει !!!!
    Δήμος Κεφαλονιάς ! Μαστροχαλαστής ή όχι ;;;
Αν ο Δήμος Κεφαλονιάς ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ”… τότε ποιός είναι ο “μαστροχαλαστής” ;;;;;
Μα γιατί δεν κοιτάτε την κάμερα ασφαλείας;;;; Θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε.
Κύριοι του Δήμου ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ για ποιόν λόγο επιτρέψατε να γίνουν αλλαγές οι οποίες ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ .
Από την στιγμή που δεν έχετε δώσει εσείς την εντολή να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως είχαν επί τόσα χρόνια ! Διαφορετικά ο κάθε Κεφαλονίτης και Κεφαλονίτισσα θα κρίνει και θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τους κοροϊδεύετε !!! Και φυσικά εκλογές ξανάρχονται !!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΙΔΙΩΤΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ, στα κρυφά ;;;;;;;;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙ στα σημεία που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εστιάζει ;;;;
Λοιποί φορείς, Περιφερειάρχης – Βουλευτής – Αρμόδιες Υπηρεσίες τι έχετε να πείτε επί αυτού ;;;
Στο Σπήλαιο της Μελισσάνης είχαμε και εκεί κάποιες απαραίτητες αλλαγές, αλλά με την κάμερα ασφαλείας να εστιάζει στο Ταμείο !!!
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η κάμερα είναι τοποθετημένη στο κτήριο ενώ η υπάλληλος τοποθετεί τα χρήματα κάτω από τον πάγκο, με αποτέλεσμα η κάμερα να μην καλύπτει το ταμείο !!!
 Κάθε φορά που θα βρεθούμε στην περιοχή της Σάμης θα επισκεφτούμε και τα δυό Σπήλαια και αυτό άλλωστε φαίνεται από τα συνεχόμενα ρεπορτάζ μας στα Νέα της kefalonias.gr, μέσα στα οποία διακρίνονται οι “ξαφνικές” αλλαγές !
Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ξηλωθούν οι πινακίδες στους δρόμους και να τοποθετηθούν έξω από τα όποια συμφέροντα….
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των παρεμβάσεων- αλλαγών εδώ
πηγη kefalonianews.gr Και Ionianpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου