Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ απο Δουλιχιώτες,



Οι Δουλιχιώτες, απόγονοι του Οδυσσέα και του Ομήρου, δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον κύριο Νίκο Φ. Καμπάνη (Μέντωρ) για την ηρωική του Ομηρική προσπάθεια και τα νέα στοιχεία που δίνει συνέχεια στην δημοσιότητα.
Ως εκδότης και της Αιτωλοακαρνανικής εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» μη διστάσετε να με θεωρήσετε συμμέτοχο και αρωγό στην προσπάθειά σας αυτή και την αγάπη για την ευρύτερη περιοχή μας που μεταλαμπαδεύεται μέσω των βιβλίων και των κειμένων σας τα οποία βρίθουν ενδιαφερόντων στοιχείων.
Είμαστε στην διάθεσή σας για μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν να κάνουν τις ανακαλύψεις σας πιο ευρέως γνωστές και στην δική μας περιοχή, το ηρωικό Μεσολόγγι και όλο το νομό. Τούτο μπορεί να γίνει από την αιγίδα της ΑΙΧΜΗΣ και την αρωγή των αμέτρητων Αιτωλοακαρνάνων Ομηριστών.
Φιλικά
Σωκράτης Στέλλιος
Ελεύθερος Πολιορκημένος

  • Νικόλαος Καμπάνης Αυτή η ευχαριστήρια επιστολή έκπληξη, μπορεί να αποτελεί και ρεκόρ ginnes στα χρονικά των Ομηρικών θεωριών... Διότι πρώτη φορά γειτονική περιοχή μιας θεωρίας απευθύνει ευχαριστήριο στον πυρήνα της θεωρίας... Αυτό το γεγονός πιστεύω είναι αδύνατον να συμβεί με την περιφέρεια άλλων θεωριών, διότι όπως φαίνεται μέχρι τώρα η κάθε θεωρία ενδιαφερόταν μόνο να προωθήσει τη δική της λογική, αδιαφορώντας για το αν θίγει τους γείτονές της "πασσάροντας" ότι δεν την ενδιαφέρει πάνω σε άσχετες με την Ομηρική Γεωγραφία τοποθεσίες....

  • Νικόλαος Καμπάνης ... Να αναφέρω ένα παράδειγμα: Υπάρχει Κεφαλλονίτικη θεωρία που τοποθετεί τη Σχερία επί της Λευκάδας και την Καλυψώ επί των Κυθήρων.... Ποιες γειτονικές περιοχές θα στείλουν ευχαριστήρια επιστολή σε αυτήν τη θεωρία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου