Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ευχαριστείες προς το χωριό του Πόρου και τους κατοίκους του από το εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης του Παν.Αιγαίου

Εργίνα Καβαλλιεράτου


Το εργαστήριο Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς το χωριό του Πόρου και τους κατοίκους του για τη συνεισφορά τους στη διεκπεραίωση του 3ου Θερινού Σχολείου Επεξεργασίας Εικόνων Εγγράφων (IDIPS2015), που πραγματοποιήθηκε φέτος στον Πόρο, 22-26 Ιουνίου. Η απόφαση να μεταφερθεί από το Αιγαίο που έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Ιόνιο, δημιούργησε πολλά προβλήματα και τελικά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των κατοίκων.
Ιδιαιτέρως επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΝΗΣΟ για το αποχαιρετιστήριο τραπέζι που πρόσφερε την Παρασκευή το βράδυ. Οι συμμετέχοντες μας, από 10 διαφορετικές χώρες και 7 διαφορετικές θρησκείες, εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία των κατοίκων που προνόησαν να καλύψουν όλα τα γούστα.
Οι προσκεκλημένοι καθηγητές από 6 πανεπιστήμια του εξωτερικού, μεγάλοι ειδήμονες του χώρου, εντυπωσιασμένοι φρόντισαν να μας προειδοποιήσουν ότι όσο πετυχημένα και να είναι τα προηγούμενα ή επόμενα IDIPS, το γεγονός αυτό ήταν μοναδικό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

POROSNEWS!!
εμείς τους ευχαριστούμε για την επιλογή τους να έρθουν στο όμορφο τόπο μας!και  ήταν μεγάλη τιμή για όλους μας  αυτή τους η επιλογή!

26 ιουνιου -  ΒΡΑΔΥ
και σύντομα ρεπορταζ από το Πανεπιστήμιο Πελλοπονήσου

ΠΈΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΚΑΝΑΔΑς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου