Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,

ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ.
Κ.Κ.Ε.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων του Κ.Κ.Ε., Θεόδωρος Γουλής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής (10/09), στο Εργατικό Κέντρο. Παρόντες επίσης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για το Νομό μας, Δημήτρης Μαντζουράτος, και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Νίκος Γκισγκίνης. Ο κ. Γουλής άρχισε την ομιλία του με ένα δριμύ «κατηγορώ» απέναντι στο νέα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και ιδιαίτερα στο γεγονός της απαγόρευσης των επικεφαλής υποψηφίων της Περιφέρειας να μιλήσουν σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε., λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ένα «φασιστικό μέτρο», που στόχο έχει να αποτρέψει την επαφή των υποψηφίων με το λαό. «Πρόκειται για αντιδημοκρατικά μέτρα, τα οποία προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, το λεγόμενο “λίφτινγκ” της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αυτή τη στιγμή το Κ.Κ.Ε. στηρίζει τον αγώνα των βιοτεχνών και της λαϊκής συσπείρωσης των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΙ και ΣΟΓΕ. Με τη συσπείρωση των προαναφερόμενων φορέων συμφωνούν και τα Κόμματα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., του ΛΑ.Ο.Σ. και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Στη συνέχεια κατήγγειλε τις 3 απαράδεκτες απολύσεις γυναικών που έκανε η γνωστή πολυεθνική εταιρεία «BENETTON» ζητώντας την άμεση επαναπρόσληψή τους και πληρωμή τους, κατηγορώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., οι οποίες είναι υπεύθυνες για τον ερχομό τους στην Ελλάδα.
Έπειτα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου για μετατροπή της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας σε Ανώνυμη Εταιρεία, οδηγώντας, όπως δήλωσε, στην αύξηση των δημοτικών τελών και φόρων και στο πέρασμα των πολιτικών πεποιθήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Ο κ. Γουλής αναφέρθηκε ακόμα, στην αντιλαϊκή δράση της μεταφοράς ψήφων του ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ., για την στήριξη του κ. Πουλημένου που έγινε στην Κέρκυρα.
Επιπλέον, μίλησε για τις αρμοδιότητες που θα έχει το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι όπως δήλωσε θα είναι αυτές μιας «μικρής κυβέρνησης». Ανάμεσα σ’ αυτές θα είναι ο Περιφερειακός Αναπτυξιακός Νόμος, το ΕΣΠΑ και ο χωροταξικός σχεδιασμός γης και απορριμμάτων.
Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε για την αντιπαλότητα των υπόλοιπων Ιονίων νήσων με την Κέρκυρα και την επιλογή Αντιπεριφερειάρχη του Κόμματος του Κ.Κ.Ε. από άλλο νησί, απάντησε πως η Κέρκυρα έχει καθιερωθεί σαν έδρα των Ιονίων νήσων επειδή εκεί εδρεύονται μεγάλα ιδρύματα όπως το Ιόνιο Παν/στημιο, το πληθυσμιακό, αλλά αυτά τα θέτουν αυτοί που τα κατανέμουν και παίρνουν τα λεφτά, όπως δήλωσε.
Τέλος, έκανε ένα κάλεσμα για ψήφο εμπιστοσύνης της πολιτικής που εκπροσωπούν, ψήφο που θα είναι ενιαία, συσπείρωσης και αγωνιστική. Τόνισε μάλιστα ότι η μοιρολατρία δεν αρμόζει στο λαό της Κεφαλονιάς, η οποία έχει δώσει δείγματα αντίστασης στο παρελθόν. Σε ερώτηση γιατί δεν αλλάζει το ποσοστό εκλογής του Κ.Κ.Ε., απάντησε ότι «αν αυξηθεί ή όχι η δύναμη του Κ.Κ.Ε., θα φανεί στις εκλογές».
Επιμέλεια: Μέμη Ελευθεράτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου