Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

η ταμπέλα έχει την δική της ιστορία

 Ο Νομάρχης -Α/Π Σ. Κουρής απαντά για την ταμπέλα του Μεγάρου 
Αναδημοσiευση από την kefaloniapress.gr!!!

nomarxia_simaia_ok_300.jpg
 Ζητάει να τηνε φτιάξουμε εμείς!!!
 
 
Αγαπητό kefaloniapress
                                   
Έχει κατά καιρούς γίνει πολύ διάλογος για την ταμπέλα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας. Κατανοώ τις θέσεις σας και τους προβληματισμού σας αλλά  είμαστε στο Μάιο μήνα και ακόμη δεν έχει τακτοποιηθεί η καθαριότητα του κτηρίου, η προμήθεια γραφικών, πετρελαίου και άλλων ειδών απαραίτητων για την λειτουργία μας.
                                   
Έχουμε εμπλακεί σε μια γραφειοκρατική διαδικασία που σε συνδυασμό με τις νέους θεσμούς έχουν σαν αποτέλεσμα την δυστοκία μας σε αρκετά σημαντικά θέματα. Βέβαια αν είχαν όλα αυτά προβλεφτεί από την αποχωρούσα Αρχή δεν θα αντιμετωπίζαμε τέτοιου είδους προβλήματα, όπως δεν αντιμετωπίζουν και άλλες Περιφερειακές Ενότητες.
                                   
Δυστυχώς δεν έγιναν σχετικές προκηρύξεις και ως εκ τούτου είμαστε σε δυσμενή θέση.
                                   
Υπάρχουν προσφορές υποψηφίων αναδόχων για την κατασκευή της ταμπέλας με αρκετά υψηλό ποσό που δεν θα ήθελα να αναφέρω διότι η διαδικασία δεν έχει τελεσφορήσει. Έδωσα προτεραιότητα στα ενοίκια, την καθαριότητα και την προμήθεια απαραίτητων ειδών.
                                   
Θα ήθελα να γνωρίζω αν ισχύει η προσφορά σας προκειμένου ν’ αναλάβετε την πίστωση της εν λόγω κατασκευής. Θα ήταν οικονομική ανάσα για εμάς που σημειωτέον έχουμε αναλάβει σχεδόν όλα τα έργα μετά τις τελευταίες δυσμενείς, οικονομικές εξελίξεις  του Δήμου Κεφαλονιάς.
Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω επικοινωνία.
Σας ευχαριστώ για την δημοσίευση.
Μ’ εκτίμηση
Ο Α/χης  Σωτήρης Κουρής
 
 
 Αγαπητέ κύριε Νομάρχη- Αντιπεριφερειάρχη,
λάθος πόρτα κτύπησες για να φτιάξουμε εμείς την ταμπέλα. Ουκ αν λάβεις εκ του μη έχοντος και κατέχοντος.. Αλλος το υποσχέθηκε και πρέπει να στείλεις να τονε συλλάβουνε και να τον σύρουνε στον ταμπελά. ( Διαβάστε τι είχαμε γράψει εμείς για την ταμπέλα της Νομαρχίας http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=19552&Itemid=172
Καλά ε;  και  να το είπαμε τώρα το ξε-είπαμε..
 Τέλος πάντων όλα τα περίεργα στην δική μας περιφέρεια συμβαίνουν!
Ολες οι περιφέρειες έχουν αλλάξει ταμπέλες, όλες οι περιφέρειες πληρώνουν τις μετακινήσεις και τα έξοδα των περιφερειακών συμβούλων, όλες οι περιφέρειες  συγκρότησαν επιτροπές διαβούλευσης, όλες οι  περιφέρειες εχουν εκλέξει συνήγορο. ΟΛΕΣ,  εκτός της Περιφέρειας των Ιονίων Νήσων.
Ποιός ειναι ο γκαντέμης στα Ιόνια να τονε ξεματιάσουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου