Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Βρέθηκαν οι χορηγοί για την ταμπέλα της Νομαρχίας!!


 nomarxia_simaia_ok_300.jpg
 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ,,  ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ!!!    
 Εμείς το ξέραμε, αλλά είπαμε να μην  καρφώσουμε τα"αδέλφια".  Ο "Νομάρχης" Αντιπεριφερειάρχης Σωτήτης Κουρής σήμερα μας ζήτησε να αναλάβουμε την χορηγία της ταμπέλας της πρωην Νομαρχίας γιατί λέει του το είχαμε υποσχθεί http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=21032&Itemid=38
Ομως οι δράστες της χορηγίας μόλις ομολόγησαν ! Τα  politika-mezedakia.blogspot.com
 είχαν υποσχεθεί στον "Νομάρχη" Αντιπεριφερειάρχη την χορηγία της ταμπέλας . Και βεβαίως ως βέροι επτανήσιοι , είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Xμ.. Μόνο μια διευκρίνηση θέλουμε απο τους χορηγούς. Η "Κεφαλονιά" θα γραφτεί με ένα ή με δυο "λ" ; θα είναι  ή όχι ασορτί με το Μέγαρο απέναντι; 
 

  Αυτή είναι η ανάληψη ευθύνης από τα πολιτικά μεζεδάκια..
 "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
 
Κύριε "ΝΟΜΑΡΧΗ"- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ , αδίκως γυρεύετε από το kefaloniapress τη χορηγία του για την ταμπέλα του πρώην Νομαρχιακού Μεγάρου. Πρόθεση για να αναλάβουμε το κόστος αντικατάστασης της πινακίδας είχαμε εκφράσει εμείς σε προηγούμενα σχόλια μας εδώ και εδώ.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ακριβές κόστος της  πινακίδας, καθώς και το λογαριασμό τραπέζης προκειμένου εμείς και όσοι από τους αναγνώστες μας προτίθενται, να καταβάλουμε τον όποιο πενιχρό  οβολό μας. Ελπίζουμε με τη σειρά μας να μην είναι το ποσό αυτό απαγορευτικό σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναγκαστούμε να άρουμε την πρόθεση μας να γίνουμε χορηγοί. Θα θέλαμε μια πινακίδα λυτή και περίτεχνη σαν αυτή που κοσμεί το απέναντι σας κτήριο, αυτό της πρώην τράπεζας της Ελλάδος.
Σχετικά με τις αιχμές που αφήνετε για την απελθούσα Νομαρχιακή Αρχή , νομίζουμε πως  μια απάντηση από πλευράς  της κρίνεται τουλάχιστον επιβεβλημένη.
 Ευχαριστούμε για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την άμεση απάντηση σας, έστω και αν αυτή δεν έγινε απευθείας αλλά μέσω του φίλιου kefaloniapress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου