Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Αιώνιοι» τελικοί μέρος δεύτερο! ΩΡΑ 10 ΣΤΗΝ ΝΕΤ!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το break στο break και ο Παναθηναϊκός το 2-0 στο ΟΑΚΑ στον σημερινό (22.00, ΝΕΤ) δεύτερο μεταξύ τους τελικό.


Οι πράσινοι έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού επικρατώντας στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη με 75-70 και επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν το... πλεονέκτημα κάνοντας το 2-0 μπροστά στους φιλάθλους τους στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στράτου Περπέρογλου. Ο «Πέρπε» δεν είχε παίξει και στον πρώτο τελικό καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον ώμο.


Από την άλλη, οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς θα κοιτάξουν να φύγουν για δεύτερη φορά φέτος με το «διπλό» κερδίζοντας εκ νέου το πλεονέκτημα έδρας ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Σέρβος τεχνικός για ένα ακόμη παιχνίδι θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» χωρίς τους τραυματίες Ράσο Νεστέροβιτς και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χριστοδούλου, Φούφης και Ψαριανός. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΣΕΦ την ίδια ώρα.


Ραντεβού στο Αλεξάνδρειο


Στο άλλος ματς της ημέρας, ο Αρης φιλοξενεί στο «Αλεξάνδρειο» τον ΠΑΟΚ (19:00, ΝS) και έχει ως μοναδικό στόχο την ισοφάριση. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στον τραυματία Μπρένταν Γουίντερς. Από την άλλη, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Τόντορ Γκετσέφσκι

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σχινάς, Κορομηλάς και Παπαπέτρου. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο κλειστό της Πυλαίας.


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου