Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ !!!! ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ!

Κατεβάζουν επ’ αόριστον τον γενικό στη ΔΕΗ

πηγή:parapolitika.gr

«Να συντονίσουμε τα βήματά μας και να αντεπιτεθούμε με τη μέγιστη σφοδρότητα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ




Σε δυναμικές κινητοποιήσεις με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατεβάζοντας από 20 Ιουνίου τους «διακόπτες».

Όταν ο ξένος Τύπος έγραφε ότι ο Παπανδρέου θα βρει ισχυρές αντιδράσεις και αντιστάσεις από τους συνδικαλιστές απέναντι στα νέα μέτρα που προωθεί, μάλλον … κάτι γνώριζε.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει χαρακτηριστικά «να συντονίσουμε τα βήματά μας και να αντεπιτεθούμε με τη μέγιστη σφοδρότητα» δείχνοντας πως οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ είναι αποφασισμένοι για όλα.

Όπως αποφάσισαν χθες οι εκπρόσωποι της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την ημέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στη Βουλή, ενώ θα προηγηθούν την Παρασκευή 17 και την Κυριακή 19 Ιουνίου ανοικτές συγκεντρώσεις -συλλαλητήρια στις κεντρικές πλατείες των ενεργειακών πόλεων Μεγαλόπολης και Πτολεμαΐδας.

Η ΓΕΝΟΠ πρότεινε επίσης στη ΓΣΕΕ να προχωρήσει στην προκήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας στις 27 και 28 Ιουνίου με ανοικτή συγκέντρωση-συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή. Τέλος, απεύθυνε έκκληση για συντονισμό σε όλες τις ομοσπονδίες ΔΕΚΟ εναντίον των αποκρατικοποιήσεων. politika-mezedakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου