Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΦΑΡ - ΟΥΕΣ Ο ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΚΑΤΕΛΙΟΣ: Του σφάξανε το βόδι επί τόπου, εκεί που έβοσκε!!!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS.GR
http://www.econews.gr/wp-content/thumbnails/40466.jpg Δεν πάμε καλά! Μα καθόλου καλά!! Πριν από λίγο μας τηλεφώνησε έξαλλος  Αναγνώστης μας από τον  Κατελιό για να μας καταγγείλει ένα απίστευτο γεγονός που συνέβηκε σήμερα στα ζώα του.
 
Ο άνθρωπος αυτός, γέννημα θρέμμα του Κατελιού, εκτρέφει μοσχαράκια, τα οποία συνήθως βόσκουν στην έκταση μετά το Γεφυράκι του Κατελιού εκεί που είναι το ξενοδοχείο Utopia Resort. Ολοι τον ξέρουν, όλους τους ξέρει.
 
Αλλά ξαφνικά μάλλον γίναμε πολλοί σε ετούτο το νησί. Εκεί που πήγε ο άνθρωπος να δει τι κάνουν τα βόδια του βλέπει έντρομος κομμένο το σχοινί από το ένα βόδι και λίγο πιο πέρα αίματα και απομεινάρια σφαγμένου ζώου , δέρμα , κοιλιές κλπ. Αλλά και από ένα άλλο μοσχαράκι ήταν κομμένο το σχοινί αλλά ευτυχώς την γλύτωσε αυτό.
 
Κάποιοι πήγαν εκεί, το σημείο είναι κεντρικότατο, μεταξύ του επαρχιακού δρόμου προς Σκάλα και της παραλίας Αγίας Βαρβάρας, έσφαξαν το μοσχαράκι, το τεμάχισαν για να το μεταφέρουν ή να το μοιραστούν, ήταν έτοιμοι να σφάξουν και άλλο αλλά κάτι τους έκανε να φύγουν!!
 
Ο παθών έχει δώσει ήδη κατάθεση στην Αστυνομία, το μυαλό του δεν πάει σε κανέναν, ποιος θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα! Φαρ ουέστ ο Κατελιός;;  Επιστρέψαμε στην ζωοκλοπή;;
 
Hμαρτον!!
 

1 σχόλιο:

  1. Ε όχι και μακρινή Δύση ρε φίλε μάλλον προπολεμική Κεφαλονιά.
    Άκουγα λοιπόν μια ιστορία από έναν Πλαρνό (Πυλαρινό). Εκεί στο χωριό του Μύρτου ζούσε ένας γνωστός ζωοκλέφτης που παρέα με δυο τρείς άλλους κλέψανε και σφάξανε ένα μοσχάρι και πήρε το μερτικό του ένα μπούτι.
    Έγινε γνωστή η κλοπή και στο πρώτο σπίτι που πλάκωσε ο χωροφύλακας ήταν το δικό του. Μπαίνει λοιπόν μέσα ο χωροφύλακας και βρίσκει τον Πλαρνό δίπλα στη γυναίκα του που κούναγε το μωρό στην κούνια. Δεν ξέρω τίποτα μα το Θεό του λέει πίστεψέ με που να μη σώσω να ματαδώ ζωντανό αυτό που νανουρίζει η γυναίκα μου.
    Ψάχνει από δώ και από κει ο χωροφύλακας τίποτα και φεύγει άπραος. Σηκώνει τότε ο Πλαρνός την κουβέρτα από την κούνια βγάζει το μπούτι και το κρεμάει στο τσιγκέλι!
    Αυτό είναι πραγματική ιστορία όχι πλάκα.
    Κατά που φαίνεται θα πρέπει να τοποθετούμε συναγερμό στα μοσχάρια από εδώ και πέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή