Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΝΟΗ --ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ vs Θεόφιλου και Δημαρχου

 ΣΤ. ΣΠΑΘΗΣ vs Θεόφιλου και Δημαρχου

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΒΕΚΙ
 
αναδημοσίευση απο την  http://kefaloniapress.gr
  •  ΝΕΑ ΠΝΟΗ
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
spathis_stavros_300.jpg 

Καταγγελία και ενημέρωση προς τους Συναδέλφους του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τη κατάσταση που επικρατεί στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς και στη ΔΕΥΑΚ.
Συνάδελφοι, όπως ξέρουμε, το Επιμελητήριο είναι το όργανο που βοηθάει και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς εμείς οι Επαγγελματίες-Εμπόροι-Μεταποιητές.
Το Επιμελητήριο πρέπει να λειτουργεί με αξιοπρέπεια, για να μπορεί να στηρίζει τα μέλη του ισότιμα και δημοκρατικά.
Αυτό όμως δε συμβαίνει με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον Ανώτερο Αρχοντα του Τόπου κύριο Αλέξανδρο Παρίση, που αν και τον ακούμε συχνά να μας λέει στα Δημοτικά Συμβούλια, ό,τι προασπίζεται τις Δημοκρατικές διαδικασίες, έχουμε καταλάβει όλοι, κύριε Δήμαρχε, ότι το Δημαρχείο το έχετε μετατρέψει σε γραφείο προεκλογικής εκστρατείας του φίλου σας κυρίου Θεόφιλου Μιχαλάτου με εξωθεσμικούς και θεσμικούς παράγοντες του Τόπου, με στόχο την επανεκλογή του για Πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ. Ο δε προαναφερόμενος κύριος Μιχαλάτος, κατά πλειοψηφία από τη Συμπολίτευση, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Υδρευσης, Αποχεύτεσης, χρησιμοποιεί την εν λόγω Επιχείρηση, ως εργαλείο για ψηφοθηρία με ξέπλυμα υποσχέσεων, ακόμη και υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ που με παράνομο τρόπο εργάζεται στην Επιχείρηση εφόσον η θέση της είναι στα ΚΕΠ Λειβαθούς.
Κύριε Παρίση, ο Συνδυασμός μας επιθυμεί να αντιμετωπίσετε τους Επαγγελματίες, Εμπόρους και Μεταποιητές, ισάξια και όχι με αποκλεισμούς, γιατί οι Δημοκρατίες δεν λειτουργούν με τέτοια κριτήρια όπως τις επικαλείστε συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου