Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ψευδής είδηση ο θάνατος της Angelina Jolie


12.3.12

τέχνασμα  που  ξεκινησε  προφανώς από σελίδες στο φεις,, προς  αύξηση  αναγνωστικότητας!!,,  συγνώμη  που  παραπλανηθήκαμε  και τα   blogs!!


Η φήμη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες για τον...
υποτιθέμενο θάνατο της Angelina Jolie από νευρική ανορεξία, φαίνεται πως τελικά είναι ψευδής. Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστό ελληνικό site διέδωσε την είδηση. Η αλήθεια όμως αποδεικνύεται από τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν την ηθοποιό να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στη Νέα Ορλεάνη για διακοπές. Άλλωστε είναι σύνηθες πλέον το…αστειάκι που θέλει πασίγνωστους καλλιτέχνες όλου του κόσμου να πεθαίνουν.

http://www.mediastory.gr


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2012/03/angelina-jolie.html#ixzz1oswwTLfz

2 σχόλια:

  1. Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα…..
    Μακάρι να είναι αστειάκια Poros. Μακάρι …
    Το ξανάγραψα πρόσφατα, Ρομποτάνθρωποι γινόμαστε! Δεν υπάρχει σκέψη, ακούμε πλέον (οι περισσότεροι τουλάχιστον) ένα κρυφό μεγάφωνο.
    Δοκιμές γίνονται, μπαίνουμε όλοι στο ρυθμό της επιπολαιότητας και σε λίγο του εύκολου πανικού.
    Πλήρως ελεγχόμενα ζουζούνια.
    Για σκέψου ότι αύριο μπορεί να ακούσεις ότι έσκασε ένα πλοίο που μετέφερε μια χημική ουσία, ας πούμε καρπουζοπορτοκαλαιόλη και αν δεν πέσουμε όλοι στη θάλασσα το ταχύτερο δυνατόν θα γεμίσουμε μύκητες, τι έχει να γίνει;
    Το γράφω λίγο χαβαλετζίδικα, αλλά για να το πάρουμε λίγο σοβαρά και σε βάθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ βασικά την πάτησα κανονικά ,,διότι μόλις το διάβασα πήγα προς επιβεβαιωση στο google,, και μου έβγαλε ένα κάρο αναρτήσεις στο θέμα.., το αντέγραψα λοιπόν ,, διότι της έχω και μια συμπάθεία επειδη ενσάρκωσε το αγαπημένο παιχνιδι στα νιάτα μου tombraider,, και μόλις τι κοινοποιησα,,έφτασε σε τρελους ρυθμούς η αναγνωστικότητα!!,,οπότε το κόλπο πιάνει ,,και ήταν δοκιμασμένο απο τους επιτίδειους!!,, εξάλου οι επανακοινοποιησεις στο φεις ήταν υπέρ πολλές!! κάποισ στιγμη on line βρισκόταν 1600 ατόμα ,και σύνολο χθες έφτασε τους 7.000!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή