Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δελτίο Τύπου: Για τη λύση των ζητημάτων στέγασης των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων


 Δελτίο Τύπου για τις ενέργειες που έχουν γίνει, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση των Νησιών μας, και οι οποίες οδήγησαν στη λύση του ζητήματος της στέγασης των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

22 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιλύεται οριστικά το ζήτημα της στέγασης των Τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των νησιών μας

            Οι διαρκείς προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων για τη βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Ιδρύματος αρχίζουν να αποδίδουν.
Συγκεκριμένα:


Στην Κεφαλλονιά
1.      Μεταβιβάστηκε η Εστία από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει εργασίες επισκευής της, προκειμένου από το νέο έτος να στεγάζει τους φοιτητές του Ιδρύματός μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
2.      Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Στο Αργοστόλι λειτούργησε κυλικείο και συνεχίζονται οι κηποτεχνικές εργασίες, ενώ στο Ληξούρι διαμορφώθηκε η είσοδος και ο προαύλιος χώρος.
3.      Προετοιμάζεται εκ μέρους της Περιφέρειας η πεζοδρόμηση της δυτικής πλευράς του χώρου του Ιδρύματός μας στο Αργοστόλι.

Στη Ζάκυνθο
1.      Βαίνει προς ολοκλήρωση το νέο κτίριο των Τμημάτων στην περιοχή Παναγούλα. Τα εγκαίνια προγραμματίζονται για το καλοκαίρι του 2012.
2.      Με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ζακύνθου, έχει εκπονηθεί κατασκευαστική μελέτη για την κατασκευή, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ι. Μ. Ζακύνθου, ξενώνα πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος θα παραχωρηθεί στο Ίδρυμα ως Εστία για τη στέγαση φοιτητών.
3.      Επίκειται παραχώρηση από τον Δήμο Ζακύνθου δωματίων από την Εστία του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, ώστε και αυτά να χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση φοιτητών.

Στη Λευκάδα
·         Παραχωρήθηκε από τον Δήμο Λευκάδας το κτίριο του Κέντρου Νεότητας, το οποίο θα στεγάσει τα Τμήματα του Ιδρύματός μας και προγραμματίζονται άμεσα σχετικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ώστε να λυθεί οριστικά το στεγαστικό πρόβλημα του Ιδρύματος στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου