Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ!!


Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ISDA : ΣΤΙΣ 15.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ....ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Η Ειδική Επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) θα συνεδριάσει στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος προκειμένου να εξετάσει ερώτημα που της έχει κατατεθεί σχετικά με το εάν έχει συμβεί credit event στην Ελλάδα μετά τη λήξη συμμετοχής στο PSI, σύμφωνα με ανακοίνωση της ISDA, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Βάσει της επίσημης ανακοίνωσης του υπουργείου Οικονομικών που δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί, η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην ανταλλαγή των ελληνικών κρατικών ομολόγων, που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, διαμορφώνεται στο 85,8%, ενώ στην περίπτωση που ενεργοποιηθούν οι CAC, αυτή ανέρχεται στο 95,7%.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, σε περίπτωση που η ειδική επιτροπή της ISDA αποφανθεί πως η ελληνική αναδιάρθρωση συνιστά credit event, πιθανόν θα οδηγούσε σε ενεργοποίηση συμβολαίων ασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας (CDS) συνολικού ύψους 3,2 δισ. δολαρίων. Τον τελικό λόγο, ωστόσο, για το εάν θα ενεργοποιηθούν ή όχι τα ελληνικά CDS έχει η Επιτροπή Προσδιορισμού (Determination Committee) της ISDA για την Ευρώπη.


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου