Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΓΚΙΑΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (POROSNEWS)


Ο Απόστολος Τραυλός έχει την δυνατότητα στο να κάνει 


αναρτήσεις μέσω της   ιστοσελίδας (τον έχω εντάξει ως 


συνεργάτη) ,,για να μπορει   να υπάρχει ανταπόκριση και




 από Σκάλα,  οι δικές του αναρτήσεις φέρουν και το 


ονομά του,   Στο μόνο που μπορώ να σχολιάσω ότι όπως


 δείχνει η   ανάρτηση το κείμενο είναι  




απόφαση του 15μελους,, οπότε προς τα εκεί έπρεπε να 


απαντήσετε!!  και εμένα αν το έστελναν σαν 15μελες,, θα  


δημοσιεύονταν    αναμένοντας την απάντηση  σας, 


θεώρω δημοκρατικό να ακούγονται όλες οι πλευρές, και ο αναγνώστης να επιλέγει τι θεωρεί σωστό. Αποφεύγω να σχολιάζω , όχι ότι με φοβίζει απλά να μην δημιουργώ έχθρες! Σκοπός του μπλοκ είναι η διαφήμιση της περιοχής, και ένας διάλογος από όλες τις πλευρές , αποφεύγοντας την όποια ένταση!!
Αν  και  δεν έχω καθόλου γνώση του θέματος  ,,διότι εγώ θεωρούμαι παλιός,, αποφοίτησα το 90 από Λύκειο Αργοστολίου,Πάστρα έτυχα στην μεταφορά από το παλιό κτίριο ,και μόνο στο Γυμνάσιο, το μόνο που υποθέτω ότι συνέβη,,οι νέοι καθηγητές να μην γνωρίζουν το έθιμο και την κουλτούρα στην πειρακτική σάτιρα που γίνεται από τα παιδιά τα Χριστούγεννα ,  και από εκεί  να προήλθαν
 και οι παρεξηγήσεις!!
Η Αποστολή  του Αποστόλη  είναι να μας ενημερώνει  στο τι  συμβαίνει  στην  Σκάλα και όπου αλλού παίρνει το μάτι του,, και έχω διαπιστώσει ότι  το κάνει πολύ καλά  ,,και γι αυτό και αν και  δεν γνωριζόμασταν από την αρχή τον έχω σαν συνεργάτη. μαζί με ακόμη ένα πολύ δραστήριο άτομο  που  με βοηθάει ανά πάσα στιγμή!'
τελειώνω με το πολύ καλό σχόλιο του Τόλη
 Βοηθήστε τα παιδιά όχι να καταλάβουν αυτό που εσείς ξέρετε αλλά να καταλάβουν ότι τα καταλαβαίνετε και τότε θα μάθετε πολλά και εσείς και αυτά πολύ περισσότερα…

2 σχόλια:

  1. Ηρεμία ρε παιδιά γιατί θα βάλουμε τα γέλια στο τέλος. Ας μείνει λίγο ψηλά το επίπεδο γιατί όλη αυτή την μικροϊστορία θα έλεγα την παρακολουθούν παιδιά και δε μπορώ να καταλάβω τι θα αποκομίσουν στο τέλος.
    Έγινε ότι έγινε μέσα στην κοινότητα ενός σχολείου ας μείνει εκεί και ας δοθούν εξηγήσεις κάπου να βρεθεί έτσι «αντρίκια» που λένε λύση.

    Άστοχη θα έλεγα η παρέμβαση της ΕΛΜΕ – ΚΙ.
    … « Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ εκτιμά ότι τα δημοσιεύματα αυτά, αντικειμενικά, υπηρετούν τον κεντρικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, ανεξάρτητα από τους φορείς και τα φυσικά πρόσωπα που κάθε φορά τον υλοποιούν.»
    Μήπως πρέπει να πέσω κάτου και να χτυπιέμαι?
    Από πληροφορίες μου θα κατέβει Κεφαλονιά και η Μέρκελ να συντονίσει τις ενέργειες!

    Ας σοβαρευτούμε γιατί από ότι γνωρίζετε πολύ καλά οι καιροί είναι γκαστρωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,,ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ,, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,,ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ,, ΛΑΘΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ,ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,, ! ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή