Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FINALFOUR


ΣΙΕΝΑ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζήσης: "Θα θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός!"

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα προημιτελικά και τα ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς οι Πειραιώτες δεν θα έχουν ξεχάσει τον περυσινό αποκλεισμό τους..

Λο: "Φαβορί είναι η Σιένα"

Ο Έισι Λο και ο Κώστας Παπανικολάου έδωσαν στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη Σιένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση καθαρά λόγω έδρας.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΦΑΣΗ "8"

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός σφράγισε το εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σιένα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι. Νίκη-πρόκριση για τη Μπιλμπάο. Όλα τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες

Αναλυτικά τα ζευγάρια (πρώτες οι ομάδες με πλεονέκτημα έδρας):
Παναθηναϊκός - Μακάμπι
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπιλμπάο
Σιένα - Ολυμπιακός
Μπαρτσελόνα - Ούνιξ Καζάν
Να υπενθυμίσουμε ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί πέμπτο ματς. Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις έδρες εκείνων των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα.
Ο νικητής της σειράς Παναθηναϊκός-Μακάμπι θα αντιμετωπίσει εκείνον του προηγμιτελικού ΤΣΣΚΑ-Μπιλμπάο στο Final-4. Ομοίως όποιος επιβιώσει από τη σειρά των πέντε αγώνων (τρεις νίκες) Σιένα-Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μπαρτσελόνα-Ούνιξ Καζάν. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποφεύγεταi o ελληνικός εμφύλιος μέχρι τουλάχιστον στον τελικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου