Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

O ARIS ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ


Άμα είχε το καραβάκι μια αντένα με τη σημαία του Οδυσσέα (το βρακί τση Πηνελόπης), θα ήταν ο Βόχηνας ολοτσούτσουρος)! Πλάκα- πλάκα η Ιθάκη πάει να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με τη συγκοινωνία και χρειάζεται το ενδιαφέρων από όλους μας. σε  ΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΧΗΝΑΣ

 Καλά ορε Γιώργη όλα τα περίμενα αλλά και να κρατάς καράβια και να το παίζεις Ποσειδώνας όχι! Δε ξανακοντράρω περί Ιθάκης γιατί εσύ είσαι ικανός να στείλεις τον Ερμή να με οδηγήσει στον αγύριστο. (Που να κουνηθώ από τη θέση μου)! σε   ΦΩΤΟ ΜΑΡΙΑΣ 22 Ναι ορέ μόνο που το Δουλίχιο είναι απέναντι από την Ήλιδα κατά τον Όμηρο, όχι από τη Πρέβεζα. 
Για να μας το αναλύσει και αυτό ο γράφων τις θεωρίες του. Όπου μας συμφέρει το κάνουμε «γαργάρα»?
Σύμφωνα με την περιγραφή της Οδύσσειας δύο είναι οι πιθανές τοποθεσίες της Ομηρικής Ιθάκης.
Η μία είναι η σημερινή. Χουά χα χα χα χα χα χα. Α και οι Φαίακες δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ήταν
οι Κορφιάτες. Χουά χα χα χα χα. 

 Τη Παλική ξέχνα την, πρώτα δεν είναι βραχότοπος. Δεύτερο λες ορέ ο Οδυσσέας να βγήκε στη Κέρκυρα που τση είχε βγάλει τη Παναγία στο κούρσεμα και να μη ήξερε που βρισκότανε? Έπειτα η Κορφού δεν είναι άρτσι πελάου, μία κάνεις και βγήκες απέναντι. Χα χα χα. Τρίτο πολύ σίγουρος είσαι για τσι ονομασίες και των τεσσάρων νησιών που ανάφερες, όπως με την Οξειά… Αμ δε άμα ήταν έτσι εγώ τώρα θα εκαθόμουνα στο θρόνο του Λαέρτη! Άσε που θα είχα και τετ α τετ με τη ξαδέρφη τση ωραίας Ελένης! σε ΝΕΑ ΠΑΤΡΑΣ!!ΝΕΑ ΠΑΤΡΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου