Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ,,, ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η  άνω εικόνα  με πληγώνει  ,, γιατί συναισθηματικά  έχω  δεθεί λόγο του αθλήματος με τον χώρο,,και  εδώ και 7 μήνες που είναι σε αυτήν την κατάσταση δεν  έχει γίνει καμία  κίνηση!
εκτός  ότι  χιουμοριστικά  έχει  ζωγραφίσει ο φίλος Αβραάμ!
Στο  θέμα λοιπόν του Αντλιοστασίου  θα καταθέσω ταπεινά και την δική μου άποψη!!

Γνωρίζω ότι είχε προταθεί και ο χώρος μπροστά από την αστυνομία παλιότερα  ,,κάτι αδύνατον πια μετά την τοποθέτηση  σωληνώσεων ,,με τις  υπάρχουσες  κλίσεις! στην θέση που είναι  εγγεκριμένη με το  "δίκιο " του  αντιδράει  ο κύριος Γαλιατσάτος,, αλλά με μία οποιαδήποτε μεγάλη μετακίνηση λογικότατο  να αντιδράσει ολόκληρο το χωριό!
Ηδη εκτός το συναισθηματικό στο Χώρο Μπάσκετ  που ανάφερα,, μεταφέρεται  μπροστά  στο σπίτι  ανηψιάς  του ανθρώπου  που θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει άγαλμα  του τότε Βουλευτή Γεράσιμου -Σουλη Μεταξά που αποφάσισε  την δημιουργία του  χωριού μας μετά τους σεισμούς!

Ο Δήμαρχος   με λίγα λόγια  λέει οτι πρέπει να υποχωρίσουμε στον  κύριο Γαλιατσάτο   για να μην κάνει αγωγή και καθηστερήσι το έργο..Δηλαδή να το βουλώσουμε... όμως  λογικά  είναι ενήμερος ότι το σύνολο του Πόρου δεν θέλει να υποχωρήσει..Ξέρει με άλλα λόγια ότι αν κάνει την χάρη στον  Γαλιατσάτο   θα ακολουθήσουν πολλές αγωγές.Υπάρχει περίπτωση να υπάρξη διαχωρισμός θέσεων γιατί προτείνουν να πάει το έργο πιο κοντά στο ποτάμι αλλά μερικοί θέλουν το αρχικό πάνω στην Πλατεία και ο κύριος  Γαλιατσάτος  μάλον  δεν το θέλει καθόλου

Η ιστορία  έχει  συνέχεια  ,,και θα δείξει,, αναμένουμε  και την θέση που θα έχει  στο θέμα  ο Τοπικός σύμβουλος,,
γνώστης  της υπόθεσης  κύριος  Γιώργος Μηλιαρέσης!
συνέχεια  με φωτορεπορταζ από  τις παραλίες του  νησιού,, που οι τουρίστες  για κάποιο λόγο είναι αόρατοι!!  Δεν κατάλαβαίνω  που  έκαναν  λάθος  στις  φήμες  που λένε αύξηση τουρισμούΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ!

4 σχόλια:

 1. Κάπιοι παρτίδες έχουνε με τους ...ονειροκρίτες
  Κάποιοι μας κοροιδεύουνε αδέλφια συντοπίτες
  Λυμαίνονται τον τόπο μας παντοειδείς ..μαφίες
  Μα η αλήθεια φαίνεται απ' τις φωτογραφίες.
  kostaspak

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γράφετε κάνα σχόλιο φίλοι μου μη βαριέστε
  Γιατί σε λίγο τη ζωή όλοι θα καταριέστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. O TΟΥΡΙΣΜΟΣ

  Ο Τουρισμός νέος σεισμός
  αστέγους έχει κάμει
  Και όπως παν’ τα πράγματα
  θάρτει και το τσουνάμι.

  Κι’ όσοι έχουν τουριστικά
  κοντά σε παραλίες
  Θ’ ανήκουνε οριστικά
  σε λίγο στους παρίες.

  Παρηγοριές ακούγονται
  και χύνεται μελάνι
  Πως όσοι δεν έχουν ψωμί
  θα φάνε ..παντεσπάνι!..
  Πακιόλος
  www,kostaspak.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,,ΣΑς ΕΧΩ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ,,ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑς,,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑς!,, ΗΔΗ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΜΕΤΡΟΥς ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑς, ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΜΑΣ,,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΝΕΥΣΗ,, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΑς ΝΑ ΜΑς ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ!! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,,ΚΑΙ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή