Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΙς


Εγώ σταμάτησα στο Αμήν – Αμήν – Αμήν για τον Πόρο αλλά δε με αφήνεις Γεώργιε. Λοιπόνε για τις επίδοξες μεταφορές νησιών και αλλαγής ονομάτων τους (Αστερίς) θα ενημερώσω το κοινό και τους Ομηριστές ότι η Αστερίς βρίσκεται στη θέση της και διατηρεί το όνομά της έκπαλαι. Τα περί διδασκαλιού δασκαλειού και κατά Σλήμαν μαθηταριού να τα ξεχάσουνε. Στους πορτολάνους άρχισε να γράφεται σα di, ή da scoglio δηλαδή επικίνδυνη πέτρα ή ύφαλος σε ελεύθερη μετάφραση και εμείς το κάμαμε σκολειό. Υπάρχουνε τουλάχιστον 20 τέτοια «σχολειά» νησάκια στην Ελλάδα, τώρα θα ψάξω να βρώ και κάνα θρανίο άμα υπάρχει απάνου τους. Άμα ενδιαφέρεται κανένας να γραφτεί στη σειρά προτεραιότητας. Χα χα χα. Χουά χα χα χα χα χα χα χα. Υ.Γ. Γειά σου φίλε Odyssey. Ορέ πρόβλημα που το έχεις και εσύ αν κουβαλάς γονίδια Οδυσσέως! Ορέ έσπειρε σε όλη τη Μεσόγειο μπάσταρδα κάπου 20 ναι είκοσι, άμα θέλεις και τσι μανάδες ψάξε στη μυθολογία. Όλους συγγενείς μας έχει κάμει και δε το ξέρουμε! Χα χα χα. σε Μια Ιστορία σαν παραμύθι. Ένας Μύθος σαν Ιστορία.

ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Για δε μου λές φίλε Poros αντέχει το Blog κάπως πιο σκληρή αντιπαράθεση στο θέμα της Ομηρικής Ιθάκης, ή θα σε πάρουνε και εσένα και μένανε με τα μπατικά οι «Νότιοι»? Αυτό το λέω γιατί εδώ στη παρέα των «Βορείων» υπάρχει μια συζήτηση που ξεκίνησε τυχαία το καλοκαίρι με τις αντιρρήσεις μας και τις διαφωνίες μας πάντα, (αυτό σημαίνει πραγματικός διάλογος βέβαια) όμως πέρα από αυτό άλλο να κουβεντιάζεις και άλλο να δημοσιεύεις. Το παλεύω λοιπόν να πείσω ένα φίλο κάπως δύστροπο (σώπα ρε τι είδηση και αυτή για πατριώτη μας), να κάμει κάποιες αναρτήσεις που αφορούν τη Βόρεια πλευρά των νησιών μας. Μου λέει όμως ότι θα γίνουμε κομμάτια και δε θέλει . Έκαμε μια προσπάθεια κάπου αλλά μισοδουλειές του κάμανε. Είδες μου λέει αφού τα ξέρω εγώ δεν υπάρχει άκρη σε τούτα τα κουρλονήσια, και ξαναχώθηκε στο καβούκι του. Να τονε ξεκαβουκώσω, ή θα φάω και τσι ρέστες? Και θα τσι φάω από όλους ο ψημένος. Χουά χα χα χα χα χα

2 σχόλια:

  1. Για δε μου λές φίλε Poros αντέχει το Blog κάπως πιο σκληρή αντιπαράθεση στο θέμα της Ομηρικής Ιθάκης, ή θα σε πάρουνε και εσένα και μένανε με τα μπατικά οι «Νότιοι»?
    Αυτό το λέω γιατί εδώ στη παρέα των «Βορείων» υπάρχει μια συζήτηση που ξεκίνησε τυχαία το καλοκαίρι με τις αντιρρήσεις μας και τις διαφωνίες μας πάντα, (αυτό σημαίνει πραγματικός διάλογος βέβαια) όμως πέρα από αυτό άλλο να κουβεντιάζεις και άλλο να δημοσιεύεις.
    Το παλεύω λοιπόν να πείσω ένα φίλο κάπως δύστροπο (σώπα ρε τι είδηση και αυτή για πατριώτη μας), να κάμει κάποιες αναρτήσεις που αφορούν τη Βόρεια πλευρά των νησιών μας.
    Μου λέει όμως ότι θα γίνουμε κομμάτια και δε θέλει .
    Έκαμε μια προσπάθεια κάπου αλλά μισοδουλειές του κάμανε. Είδες μου λέει αφού τα ξέρω εγώ δεν υπάρχει άκρη σε τούτα τα κουρλονήσια, και ξαναχώθηκε στο καβούκι του.
    Να τονε ξεκαβουκώσω, ή θα φάω και τσι ρέστες? Και θα τσι φάω από όλους ο ψημένος.

    Χουά χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες του να τα πει ολα! πρεπει να το ξεδιαλυνουμε ..,, και οποις τσι φάει τις έφαγε! καποιος τελικά θα την πετυχει την σωστη θέση!

      Διαγραφή