Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑς ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014


ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!!!

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.volcanotimes.com/2014/02/blog-post_2159.html#more

και  κάτω μία ακόμη   αναδημοσίευση και από το defenceline.gr
Kefalonia-Voitheia1-570



Ευτυχώς ΕΠΕΝΕΒΗ το Στράτευμα ,γιατί  εδώ ΕΓΙΝΕ μπάχαλο!!!

Ο Σεισμός στην Κεφαλονιά απέδειξε την ανυπαρξία του Κράτους σε τοπικό αλλά και σε Περιφερειακό επίπεδο !

Από τη μιά μεριά κάποιοι σκέφτηκαν να διαλύσουν τη χώρα με ένα από ότι φαίνεται πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο χτυπώντας απλά εκεί που που έπρεπε, με συγκεκριμένο σχέδιο γνωρίζοντας από πριν τις συνέπειες !

Το νησί της Κεφαλονιάς ένα πανέμορφο αλλά και ορεινό νησί ,έχει μόνο ένα δήμο και όπως κάποιοι εγκέφαλοι που ανακάλυψαν την βλακεία ,υπάγεται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα !


Αν βάλεις και τους Πολιτικούς που νομίζουν ότι μπορούν να τα κάνουν μόνοι τους μόνο και μόνο επειδή σκέφτονται τις εκλογές ήρθε και έδεσε το γλυκό !

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Σεισμός ταρακουνηθεί το νησί ευτυχώς χωρίς θύματα και μετά τον αρχικό τρόμο βγαίνουν στα κανάλια οι πολιτικάντηδες να μας πουν πόσο γερά έχουν επιβλέψει και έχτισαν τα σπίτια τους οι Κεφαλλονίτες …Ενώ στο νησί φτάνει ο Υπουργός Εσωτερικών με Στρατιωτικό αεροπλάνο χωρίς βοήθεια μόνο με παρατρεχάμενους !

Σύσκεψη στο Δημαρχείο που ευτυχώς δεν γίνεται σεισμός με τον Δήμαρχο να ανάβει τα τσιγάρα απανωτά και να καμαρώνει !

Πέφτει όλη η Κυβέρνηση πάνω προσπαθώντας να εκμεταλλευθεί την ψήφο του Ελληνικού Λαού τα κανάλια να είναι live βλέπεις και δώστου να τρέχουν οι πολιτικοί !

Άσχετοι άνθρωποι αποφασίζουν και κάνουν άσχετες κινήσεις …Φέρνουν καράβια όπου στοιβάζονται Αλβανοί και Γύφτοι αλλά όχι Κεφαλλονίτες ,κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχοσύνθεση του Έλληνα να μείνει δίπλα στο σπίτι του ,δίπλα στην περιουσία του !

Στο νησί έρχεται ο Πρωθυπουργός χαρούμενος γιατί άντεξαν τα σπίτια …και δίνει εντολές !

Αμάν που φτάσαμε να έχουμε τον Πρωθυπουργό να δίνει εντολές για τις ενέργειες που ο δήμος έπρεπε να κάνει !

Η Πολιτική προστασία όλοι γνωρίζουν ότι είναι στα χαρτιά δεν έχει τίποτε να προσφέρει ,ούτε να προσωπικό ούτε μέσα ,δεν είχε καν οργανώσει εθελοντικέ ς Ομάδες για άμεση επέμβαση και βοήθεια !

Αφού ξύπνησε ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος στέλνουν τους μηχανικούς να καταγράψουν τις ζημιές πρίν ακόμη εκτονωθεί το φαινόμενο …Αποτέλεσμα ήρθε ο μετασεισμός των 5,7 και κατέρρευσαν τα πάντα και τα καλά τα κτίρια και τα στραβά !


Χρειάστηκε να αναλάβει ο Στρατός όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ ενημερώνεται από τον Ταξίαρχο ότι δεν υπάρχουν υποδομές ,ούτε χώροι στέγασης ,ούτε χώροι εστίασης αλλά ούτε χώροι υγιεινής !

Πάει ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΑ να επιβλέψει τη βοήθεια γιατί άραγε να χρειαστεί να πάει ο Στρατηγός για ένα φυσικό φαινόμενο τη στιγμή που μπορεί να γίνει απο ένα απλό Αξιωματικό ;

Ολόκληρη Κεφαλονιά και χρειάζεται σκηνές ενώ δεν υπάρχει καμιά μέριμνα από τους ίδιους αλλά ούτε βέβαια από τις Αρχές του τόπου !

Ο Δήμος δεν έχει καν μηχανήματα να ανοίξουν οι δρόμοι ,η Περιφέρεια απλά δεν υπάρχει αλλά και η πολιτική προστασία δεν έχει να διαθέσει ούτε ένα μπουκάλι νερό ,δεν έχει ούτε ένα άνδρα διαθέσιμο !

Δεν υπάρχουν στο νησί Μονάδες Εθνοφυλακής αν το φαινόμενο ήταν μεγαλύτερο να φυλάξουν τις Επιχειρήσεις ,τα δημόσια και τα ιδιωτικά κτίρια απο πλιάτσικο !

Δεν έχει κανείς το σχεδιασμό να μοιράσει σκηνές σε κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα ώστε να τη στήσει στο χώρο του ο ιδιοκτήτης αλλά και λυθεί το πρόβλημα της αφοδεύσεως που ευτυχώς είναι Χειμώνας και όχι Καλοκαίρι !

Ενώ δεν υπάρχει μέριμνα για διανομή πόσιμου νερού !!

Όλα αυτά θα τα έκανε η Περιφέρεια ή ο Δήμος που αν υπολογίσουμε την απόσταση απο το Αργοστόλι μέχρι την Νότια πλευρά του νησιού δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει ο Δήμαρχος και οι υπηρεσίες του !


Συμπέρασμα : Ήρθαν οι Υπουργοί και από αύριο θα παρελάσουν και όλοι οι υπόλοιποι αλλά δεν υπάρχει καμιά υποδομή δεν έχει οργανωθεί ούτε καν συσσίτιο και αν στο Αργοστόλι πεινάνε οι γέροντες του γηροκομείου φανταστείτε εκεί που δεν φτάνουν οι Κάμερες !

Ευτυχώς ήρθε ο Στρατός αλλά δεν μπορεί να προσφέρει αν δεν έχει και αυτός υποδομές σε τοπικό επίπεδο ,αλλά χρειάζεται να τα μεταφέρει όλα από αλλά και αν αύριο υπάρχει ανοικτό και ένα άλλο μέτωπο τι θα γίνει ;

Κάποιοι πολιτικοί διέλυσαν τη ΜΟΜΑ για φανταστείτε τι μπορούσε να προσφέρει …Δεν έγινε καμιά επιστράτευση Πολιτικών μηχανημάτων ,δεν οργανώθηκε τίποτε !

Ακόμη και αν υπήρχε η Νομαρχία θα μπορούσε να προσφέρει σε άλλο επίπεδο …Αλλά βλέπετε κάποιοι φρόντισαν να την διαλύσουν και αυτή !

Κατά τα άλλα έχουμε να λέμε στα κανάλια ότι εμείς δεν χριζόμαστε τίποτε μέχρι που η φύση μας έριξε στα κάγκελα και μάλιστα οι αλαζόνες δεν θα έχουν που να κρυφτούν όταν φύγουν τα Κανάλια και μείνουν τα προβλήματα !

Τα κοντέινερ με τα A/C υπάρχουν για τους Λαθρομετανάστες αλλά όχι για τους σεισμόπληκτους Έλληνες !
 

Ευτυχώς Υπάρχει μόνο το Στράτευμα που έστησε σκηνές ,μοίρασε κουβέρτες και υπνόσακους …

veteranos.gr

5/2/14

Η ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ...!!!


Στη μάχη για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς και της αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν στο νησί οι ισχυρές σεισμικές δονήσεις, έχουν ριχτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις που αποδεικνύουν με τον πλέον πειστικό τρόπο το κοινωνικό όφελος που επιτελούν. Το επιχειρησιακό σχέδιο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η προσφορά των ΕΔ έχει ήδη γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.
Στη μάχη για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς και της αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν στο νησί οι ισχυρές σεισμικές δονήσεις, έχουν ριχτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Στη μάχη για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς και της αποκατάστασης των τεράστιων ζημιών, έχουν ριχτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Στη μάχη για την ανακούφιση των σεισμοπαθών της Κεφαλονιάς και της αποκατάστασης των ζημιών, έχουν ριχτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγκεκριμένα, στη Κεφαλονιά, έδεσε το αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ» μεταφέροντας 1 Μικρομηχάνημα Μηχανικού, 1 Προωθητή Γαιών, 1 Φορτωτή, 1 Εκσκαφέα Τάφρου 1 Ανατρεπόμενο όχημα, 1 Ρυμουλκό μεταφοράς μηχανημάτων, 1 Αυτόνομο φωτιστικό πύργο, 1 Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος, 1 Όχημα τζιπ Mercedes 290 GD, 1 Όχημα γενικής Χρήσης Steyer, από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού (ΕΤΜΧ) και 2 Οχήματα Γενικής χρήσης με Κινητά Μαγειρεία Εκστρατείας με επιπλέον σκηνικό υλικό για την ανάπτυξη των μαγειρείων και διαμονής του προσωπικού, 2 Υδροφόρα οχήματα, 2 οχήματα MAGIRUS με 15 χημικές τουαλέτες, 1 Όχημα τζιπ TERRANO, 1 Βυτιοφόρο 4500 λίτρων, 1 Όχημα Ομάδας Επαφής (Επικοινωνιών), από την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ).
Στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις!
Το προσωπικό, τα μέσα και τα υλικά των Ενόπλων Δυνάμεων εστάλησαν με δύο μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το προσωπικό, τα μέσα και τα υλικά των Ενόπλων Δυνάμεων εστάλησαν με δύο μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το προσωπικό, τα μέσα και τα υλικά των Ενόπλων Δυνάμεων εστάλησαν με δύο μεταγωγικά αεροσκάφη της Π.Α.
Το προσωπικό, τα μέσα και τα υλικά των Ενόπλων Δυνάμεων εστάλησαν με δύο μεταγωγικά αεροσκάφη της Π.Α.
defenceline.gr

2 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ, και οπως σχολίασα και στο facebook,
    ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΕς ΤΙς ΣΤΙΓΜΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ,, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟ,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕς ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΕΙς,, ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟς ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗς,,,, ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ,,ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ 53,, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ" ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΜΕΝΑ,, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ,,ΠΡΟΤΑΣΗ,, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΞΩ,,ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ,,,Π.ΧΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,,ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥς ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή