Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

επιστολή κας Λουκέρη στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλο


Με επιστολή της προς τον Γ.Γ Δημοσίων Έργων κ. Σιμόπουλο, η Σοφία Λουκέρη, υποψήφια Βουλευτής στις τελευταίες εκλογές στο νησί & μέλος της κεντρικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ζητά να γίνει εκτίμηση τρωτότητας σε σχολικά κτίρια και δημόσια κτίρια. 

Η επιστολή της κας Λουκέρη: 

Από επαφές μου με πολίτες της Κεφαλονιάς, σεισμόπληκτους και μη, διαπίστωσα ότι αυτό που κυρίως αισθάνονται είναι ανασφάλεια και αβεβαιότητα όσον αφορά την αντισεισμική συμπεριφορά των σχολικών κτιρίων αλλά και των κατοικιών τους σε έναν ενδεχόμενο μεγάλο μετασεισμό ή ακόμα και σε καινούριο ισχυρό σεισμό.

Το ίδιο μάλιστα προκύπτει και από τις κλήσεις, προς την γραμμή 1135, που έχει αναλάβει την υποστήριξη και ενημέρωση των πολιτών της Κεφαλονιάς, όπως με ενημέρωσε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας κ. Δ. Ηλιόπουλος κατά την επίσκεψη μου σήμερα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεδομένου ότι η σεισμική δραστηριότητα στο νησί της Κεφαλονιάς βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη & δεδομένου ότι οι σεισμολόγοι δεν φαίνονται καθησυχαστικοί ως προς την εξέλιξη του φαινομένου, θεωρώ ότι η εκτίμηση τρωτότητας των σχολικών κτιρίων, νοσοκομείων & άλλων δημοσιών υπηρεσιών με σύγχρονα και εξειδικευμένα μέσα είναι επιτακτική ανάγκη τόσο για την ασφάλεια και πρόληψη, όσο και για την ψυχολογική στήριξη των πολιτών.


Επίσκεψη στο ΚΕΕΛΠΝΟ Δ.Ηλιοπουλος Σοφια Λουκερη σήμερα. Ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο το έργο της γραμμής 1135 για την υποστήριξη των πληγέντων στη Κεφαλονιά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου