Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ακτοπλοΐα: Ανοικτός πόλεμος εταιρειών στο Ιόνιο

ums51pjm
Σε ανοιχτό πόλεμο φαίνεται πως εξελίσσεται η συνύπαρξη στις γραμμές της Κυλλήνης της Kefalonian Lines και της Ionian Ferries.

Η δεύτερη, σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύεται στο imerazante.gr, κατηγορεί την πρώτη ότι αφού προσπάθησε πρώτα να έρθει σε συμφωνία με την Ionian Ferries ώστε να ανεβάσουν από κοινού τις τιμές στις γραμμές Ζακύνθου - Κυλλήνης, να μειωθούν τα δρομολόγια και να αποσυρθεί ένα καράβι από τη γραμμή, στη συνέχεια, και αφού η Ionian Ferries αρνήθηκε, η Kefalonian Lines προχώρησε σε μείωση τιμών.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ionian Ferries

Πότε είπατε την αλήθεια κ. Λυκούδη;

Επειδή το τελευταίο διάστημα μεταδίδονται πολλές εσφαλμένες πληροφορίες σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ενημερώνουμε όλους τους πολίτες των δύο νησιών ότι:
ΠΡΩΤΟΝ: Πριν από μια εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη μετά το Σ.Α.Σ., δεχθήκαμε πρόταση από τον κ. Δ. Λυκούδη με τρία σημεία αναφοράς: α) Να ανέβουν οι τιμές στη γραμμή Ζάκυνθος – Κυλλήνη β) να μειωθούν τα δρομολόγια και γ) ένα καράβι να πάει σε άλλη γραμμή κάπου στο Αιγαίου, «γιατί είναι πάρα πολλά στη γραμμή».
Η εισήγησή του μεταφέρθηκε σε εκπροσώπους της εταιρείας υπό μορφήν τελεσιγράφου. Απαντήσαμε αμέσως σε τηλεφωνική μας επικοινωνία μαζί του ότι στο επιχειρείν δεν μπαίνουν ποτέ τέτοια τελεσίγραφα.
Η Kefalonian Lines προχώρησε σε νέες μειώσεις των τιμών για ΙΧ και επιβάτες.
Τα απλά ερωτήματα που θέτουμε είναι τα εξής:
Πότε κ. Λυκούδη λέγατε την αλήθεια;
Όταν προτείνατε αύξηση των τιμών ή χθες που ανακοινώσατε τη μείωσή τους;
Και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Η Κεφαλονιά δοκιμάζεται σκληρά τούτες τις ημέρες. Γιατί δεν προχωρήσατε σε μειώσεις τιμών στη γραμμή Πόρος – Κυλλήνη, προκειμένου να βοηθήσετε τους συμπολίτες σας;
Η IONIAN FERRIES ευαισθητοποιημένη δείχνει καθημερινά το κοινωνικό της πρόσωπο, χωρίς να προβαίνει σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις.
Είναι καταφανές ότι η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί είναι καταστροφική και ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να μείνουν τα νησιά δίχως πλοία. Ως εκ τούτου δηλώνουμε ότι δεν θα ακολουθήσουμε την Kefalonian Lines στο καταστροφικό της έργο – κατήφορο.
Αυτά προς το παρόν για ενημέρωση του επιβατικού κοινού και αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.

Ο Δ. Λυκούδης

5kcysbjoΑπό την άλλη πλευρά, ο Διονύσης Λυκούδης ανακοίνωσε στο Ionian Channel τις μειώσεις τιμών (19.90 € ΙΧ και επιβάτης, με την επιστροφή δωρεάν) και είπε ότι παρότι δεν πιστεύει ότι μπορούν να αντέξουν σε αυτές τις τιμές, η Kefalonian Lines απαντάει με αυτό τον τρόπο στην πολιτική εκδίωξης της εταιρείας από τη Ζάκυνθο που ακολουθεί η  Ionian Ferries ως θέλοντας να επιστρέψει σε καθεστώς μονοπωλίου στη γραμμή.


ΠΗΓΗ  . http://www.kefalonitikanea.gr/2014/02/blog-post_7774.html#ixzz2tJMQf9z8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου