Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κατάθεση στεφάνου και ομιλία για την 28η Οκτωβρίου και τον Ι. Μεταξά από την Τ.Ο. Κεφαλονιάς και Ιθάκης



Παρότι βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να δικαιωνόμαστε για την επιλογή μας, τα τελευταία δύο χρόνια, να μην συμμετέχουμε από κοινού με τους ντόπιους πολιτικάντηδες σε δημόσιες τελετές, θεωρούμε πως οι Κεφαλονίτες θα πρέπει να ζήσουν σκηνές όπως αυτές του απόλυτου αίσχους, από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, κατά τη χθεσινή «παρέλαση» στην Πλατεία Αργοστολίου, αλλά και να υποστούν τις συνέπειες της επιλογής τους κατά τις πρόσφατες εκλογές, μήπως και συνετιστούν, προλαβαίνοντας τα χειρότερα που θα έρθουν.
Από την πλευρά μας τιμήσαμε και φέτος την επέτειο του «ΟΧΙ» και τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση και όχι προσβάλλοντας τη μνήμη των προγόνων μας, που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε οι Έλληνες ελεύθεροι με αγωνιστικό και εθνικό φρόνημα και όχι η ντροπή της φυλής και προδότες του έθνους.

Αντιπροσωπεία του Πυρήνα μας, το απόγευμα της 28ηςΟκτωβρίου, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας, με θέμα «Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες».

Μπαρμπα-Γιάννη μην στενοχωριέσαι εκεί ψηλά. Υπάρχουν παιδιά σου ακόμα εδώ κάτω, που φυλάνε τα οχυρά. Τα παιδιά με τα μαύρα. Κι όσο θα υπάρχει έστω κι ένας, η Ελλάς και ο Ελληνισμός θα ζουν αιώνια.
Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

και

ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Οι Συναγωνιστές του Πυρήνα Κέρκυρας τίμησαν με κατάθεση στεφάνου τους πεσόντες της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η ηθική, η συνείδηση και οι Ιδέες μας δεν μας επιτρέπουν να συμμετέχουμε στις "επίσημες" φιέστες του μεταπολιτευτικού πολιτικαντισμού οι οποίες είναι ξεκάθαρα υποκριτικές δίχως κανέναν σεβασμό προς την ιστορική μνήμη και αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου