Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Eνημερωση από Κεφαλληνιακό ΌμιλοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρωταγωνιστικό τμήμα του ΚΟΑ συμμετείχε την Παρασκευή 24 και  το Σάββατο  25 Οκτωβρίου στο Ατομικό Πανελλαδικό Πρωτάθλημα  Παίδων –Κορασίδων  κάτω των 10 ετων στις εγκαταστάσεις ΑΕΤ Νίκης –Πατρών .

Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα αγόρια Γιαννατος Αντρέας, Ζαπαντης Κων/νος ,Φουρνιερ Νωντας και τα κορίτσια  Καλογηρατου Σοφία ,Καλογηρατου Χριστιαννα κ’ Πλατανιτη Μπελλα
Οι εντυπώσεις των παιδιών ήταν άριστες γιατί είχαν την ευκαιρία με αγωνιστικό ζήλο κ’ ήθος να αγωνιστούν σε τουλάχιστον 2 αγώνες με συναθλητές τους από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας  .
Ελπίζουμε όλα τα παιδιά του ομίλου να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες σε επομένους αγώνες .
Ο ΚΟΑ ευχαριστεί ιδιαίτερα το προπονητικό team(  κ Αντωνατο Βύρωνα, κ.Κομητα Μάκη, κ.Χριστοπουλο Ντίνο.)
Τέλος να ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Patras Palace για την έκπτωση  που μας παρείχε ,καθώς επίσης το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς και την Kefalonia-Lines για την σημαντική έκπτωση που έδωσε σε όλους τους αθλητές  κ’ συνόδους .
Το Δ.Σ. του ΚΟΑ συγχαίρει τους μικρούς αθλητές κ ‘ εύχεται πάντα επιτυχίες  στην αγωνιστική τους προσπάθεια που μόλις ξεκινά.

http://www.patratennis.gr/index.php/agonistikes-drastiriotites/item/505-πανελλαδικό-πατρασ-u10-οπεν-2014-λίστα-αποδοχής,-sign-in,-ανακοινώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου