Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Επείγον /Προς τις Διοικητικές /Εκπαιδευτικές Αρχές της Κεφαλονιάς



Προς τις  Διοικητικές/ Εκπαιδευτικές Αρχές της Κεφαλονιάς .

  Αξιότιμoι

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.

Παρακαλώ θερμά να λάβετε υπόψιν σας ότι
σήμερα  8 Ιουνίου 2015 έρχεται στην Κεφαλονιά ο Πρέσβης της Ινδονησίας με πενταμελή συνοδεία,  με σκοπό την δημιουργία σχέσεων στους τομείς Τουρισμού, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού  . 

Επισυνάπτω σχετικές προσκλήσεις

Η διαμονή του Πρέσβη θα είναι πολύ σύντομη, αν και η συνοδεία του θα παραμείνει στο νησί αρκετές ημέρες και θα προσφέρουν στην Κεφαλονιά 3 μέρες διδασκαλία δωρεάν σχετική με την Ινδονησιακή Τέχνη.
Εφόσον όπως  μας έχετε κατά καιρούς πληροφορήσει σας ενδιαφέρει η πρόοδος του νησιού σας  προσκαλούμε  προσωπικά  ως επίσης και  το προσωπικό των υπηρεσιών του δημοσίου να παρευρεθείτε την Τρίτη 9  Ιουνίου και ώρα 9 πρωινή  στην επίσημη εκδήλωση /παρουσίαση που θα πραγματοποιήσει ο Ινδονήσιος Πρέσβης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού στα Μεταξάτα και θα είναι σύντομη και ανοικτή στο κοινό.

Επιπλέον θα προσφέρουμε ένα διακριτικό πρωινό ώστε σαν Αρχές να έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τον κ. Πρέσβη θέματα σύζευξης του νησιού με την Ινδονησία σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος [ σημειώνουμε ότι η Ινδονησία μαζί με την Κίνα και τη Βραζιλία θεωρούνται οι 3 ταχύτερα ανερχόμενες οικονομικές δυνάμεις] .
 Προτείνουμε να προσκληθεί ο Κ. Πρέσβης  στα γραφεία των Αρχών για να τιμηθεί  με ένα ενθύμιο ή και να του το προσφέρετε κατά την επισκεψή σας εδώ.

Θεωρούμε την παρουσία σας,'εστω και με ένα σύντομο διακριτικό χαιρετισμό,  ως  μεγάλης σημασίας  εφόσον η Πρεσβεία έρχεται για δεύτερη φορά στο νησί με προορισμό τη δημιουργία σχέσεων που έως τώρα δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση από τη Διοίκηση   παρά το γεγονός  ότι  δεν απαιτείται εκ μέρους των Αρχών καμία οικονομική επιβάρυνση ενώ θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη στον τουρισμό, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό κ.λ.π.

 Θα αναμένουμε άμεση ανταπόκρισή σας /πληροφόρηση με το αν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε και με ποιο τρόπο ( αυτοπροσώπως ή με εκπροσώπηση)  για να ρυθμίσουμε το πρόγραμμα.

Με εκτίμηση

Σοφία Καγκάδη

Ιόνιο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού
τηλ. 2671 0 41126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου