Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σε βρισκω διαβασμένο φίλε Αρη!!Είναι Δυσκολη η παρτίδα, αλλα εγώ δεν μπλοφάρω! Εχω καλό χαρτί!!

Αρωτήσανε λέει τον “aris” κάποτε: Sky: Σαν τι μοιάζει το ψάξιμο τση Ομηρικής Ιθάκης? “aris”: Σα να φοράς τα γυαλιά σου και να ψάχνεις να τα βρεις! Αυτή είναι η εντέκατη βραβευμένη απάντηση αλλά την κόψανε κάτι «Ομηριστές». Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα. σε Την εξυπνότερη απάντηση στην ιστορία την έχει δώσει Έλληνας

και
Τώρα για το γρίφο τση Αστερίδας: e-poros6 Ιουνίου 2015
Αυτοί οι στίχοι είναι από την Ιλιάδα (Ν – 33).
Εκειό το διαφορετικό που διάβασα εγώ είναι ότι ο Δίας ήτανε πιο μάγκας από το Μωυσή και όπου πήγαινε άνοιγε η θάλασσα μπροστά του. Αλήθεια έχει διαιρωτηθεί κανείς αφού μυθολογία και ο Μωυσής μυθολογία και ο Δίας γιατί πιστεύουμε στ άνοιγμα τση θάλασσας για να περάσουνε οι Εβραίοι και όχι στη θάλασσα να ανοίγει και να περνάει ο Δίας? Ίδιες παλαβομάρες στη μια περίπτωση ίδιες και στην άλλη! Αλλά οι Εβραίοι αληθινοί και οι Έλληνες ψεύτες!ΧΑ χα χα χα.
Ένα άλλο που φαίνεται είναι την Ορεινή και δασωμένη Σαμοθράκη τη λέει εδώ υλήεσσα, «κορυφῆς Σάμου ὑληέσσης» (όπως υλήεσσα λέει αλλού τη Ζάκυνθο) άρα και αυτή ορεινή και δασωμένη θα ήτανε.
Το μεσηγγύς τί διαφορά έχει από την ανάλυση του Ρισσιάνου? Μπας και σε βολεύει το «λίμνης» και πάει το μυαλό σου σε λίμνη Τζανάτων αλλά Αβραάμ?
Για φαντάσου ορέ μετά 2000 χρόνια να βρούνε τσι φωτό του Αβραάμ και να ψάχνουνται πως διάολο χάθηκε η λίμνη των Τζανάτωνε??

Porosnews!!!  τα πάς θαυμάσια,,, (παρά το μελανι με την φωτο Ηφαιστείου) Οντως  η αρχη του μυστικού..είναι αυτό που γραφεις!!Αυτοί οι στίχοι είναι από την Ιλιάδα (Ν – 33).
Ολα τα άλλα από κει και κάτου σε απομακρυνουν!! για ψάξε λοιπονε,, σε κανα πιο αρχαιου τυπου 
αναφορα  για Αστερίδα (του νησιου που θα μας βρει τα γυαλια,,δηλαδη την Ιθάκη??)  γιατι σε αυτά που διαβάζουμε ίσως  (ήταν) κομάτια Ιλιάδας?

1 σχόλιο:

  1. Για να δεις πόσο αλτρουιστής είμαι θα σου δώσω παραπέρα βοήθειες αν και με μπέρδεψες.
    Για μπες και ψάξε πού οφείλει το όνομά του το Άστρος Κυνουρίας?
    Έτσι για να χαρείς λιγάκι.
    Αλλά θα σε κολλήσω αλλού. Χα χα χα χα

    Χουά χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή