Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

φυτεύονται λουλούδια στη περιοχή της Δημοτικής Αγοράς απο το ΔΗΜΟ

αναδημοσίευση απο την KEFALONIAPRESS


 
 Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έχει θεσμοθετηθεί από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και γιορτάζεται κάθε έτος στις 5 Ιουνίου.

Για τη φετινή χρονιά το σύνθημα της Ευρωπαϊκής Καμπάνιας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος είναι: ΦΥΣΗ-Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.


Επιδιώκοντας στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας ο Δήμος προχώρησε λίγο πρίν στην δεντροφύτευση της Δημοτικής αγοράς Αργοστολίου .καθώς επίσης και στον καθαρισμό της Παραλίας Φανάρι αύριο Δευτέρα 8/6/2015.Εκτός των εργαζομένων στο Δήμο παρόντες ήταν ο Α/Δήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σπυρίδων Ματιάτος,ο Προιστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ.Δ.Ρουχωτάς και ,η Προισταμένη Δ/νσης του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου κ.Ε.Παπαναστασάτου. Αξίζει να αναφερθεί ότι η σχετική μελέτη εκπονήθηκε από τον γεωπόνο κ. Α.Παπαγγελόπουλο.

√ Ολοι ευχαριστούν την επιχείρηση Α/φοι Σταμούλη για την προσφορά νερών και αναψυκτικών κατά την διάρκεια των εργασιών.
 ΦΩΤΟ
 ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΑΛΗΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Προσφορά αναψυκτικών απο το super market  ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
 
 
 
 
 
 √ Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδωhttps://www.facebook.com/spiros.sakalis/media_set?set=a.10200544792298576.1073743162.1721511017&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου