Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

πωλουνται νησια σε τιμές "ατιμες"

Εδώ ο ΤΖΑΜΠΑΣ,
ένας ένας, μη σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε....
ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!
http://www.privateislandsonline.com/islands/isle-of-gaia

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, Νησίδα ΓΑΙΑ! ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, ΟΞΙΕΣ ...ΕΠΩΛΗΘΗ!

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, Ν. ΜΑΚΡΗ...ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, Νησίδα "Σοφία", ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, Νήσος "ΟΜΟΡΦΗ", ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

  • Gerasimos Valsamis Ιόνιο Πέλαγος, Εχινάδες Νήσοι, Δ/Δ ΚΕφαλονιάς, Νήσος ΔΟΥΛΙΧΙΟΝ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

  • Gerasimos Valsamis Συνολικά, προς πώληση από το νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, έξι νησιά με συνολική έκταση 4 000 στρεμμάτων ή 1 624,4 εκταρίων για το "εκπληκτικό ποσόν" των περίπου 120 000 000 ευρώ...ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Καλά χαθήκανε "κάποιοι ευεργέτες Έλληνες" που φιγουράρουν κάθε χρόνο στα ΜEDIA των πλουσιοτέρων ανθρώπων στη ΓΗ να τα αγοράσουν και να τα ΔΩΡΙΣΟΥΝ με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ στο ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ ΕΠΙΧΩΡΙΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ" ? (Με το χαρακτηρισμό αυτό, δεν περιέρχονται ΠΟΤΕ στο Ελληνικό "ΔΗΜΟΣΙΟ", ούτε στην "ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ" του ΔΗΜΟΥ, αφού αυτά θα ανήκουν πλέον στο "δήμο" δηλ. στους κατοίκους της Κεφαλονιάς/Ιθάκης, σύμφωνα με το ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ΙΣΧΥΕΙ στην Επτάνησο από το 1864 και εντεύθεν και που παρ όλες τις "φιλότιμες" προσπάθειες του Ελληνικού "Κράτους" για "αξιώσεις" του για "κατάργηση" αυτού του ΟΡΟΥ (Επιχώριος Περιουσία) αυτό δεν κατέστει επίσης ποτέ να γίνει δυνατόν, ώσπου Παραιτήθει των Αξιώσεών του και ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ των ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. Ο Δήμος, θα είναι απλά ο ΥΠΟΧΡΕΟΣ "θεματοφύλακάς" και "φροντιστής" των).
  • Gerasimos Valsamis ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΟΛΑ τα προς πώληση νησιά/νησίδες, ΕΙΝΑΙ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΕΣ" Αυτό ...μόνο πληροφοριακά...................!

  • Gerasimos Valsamis ΕΚΚΛΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ...Όποιος/οι, γνωρίζουν από δημιουργία ιστοσελίδων (facebook/blogs), ας ασχοληθούν λίγο με μια ΚΑΜΠΑΝΙΑ για να γίνει γνωστό το θέμα στους ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα είναι διατιθέμενοι να ακολουθήσουν ανωτέρω περιγραφόμενες διαδικασίες περί αγοράς/δωρεάς με τον χαρακτηρισμό ΕΠΙΧΩΡΙΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, έτσι ώστε, μια μέρα να μην γίνουμε όλοι μας απλοί ένοικοι της γης που ζούμε, μιας γης που είναι γεμάτη από το αίμα και τα κοκκαλα των προγόνων μας για να είμαστε οι νόμιμοι ΚΑΤΟΙΚΟΙ της και ΟΧΙ οι ΕΝΟΙΚΟΙ της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου