ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ,,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,, ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΩΜΕΡΗΤΕς ,,Κατι ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΚΙΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΣΣΙΑΝΟΥς,ΣΑΜΙΚΟΥΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΟΥΑΖΕΟΠΛΟΙΑ π.χ Σαμη,, με την ευκολη πρόσβαση και Πόρο-Σκάλα,, εουμε Τάφο, αρχαια, Ρωαμαικη επαύλη, Αρχαικο Ναο στην Σκλαλα,, και ακόμη ιστορίες στα Κακκαβα, και υπόθεση Περσεας,, με μνημειο στο Σαρακίνικο!,, Ατρος και τόσα Ακόμη άλλα που ποτέ κανείς δεν νοιαστηκε
Άντε να πούμε και τίποτα για τα Ομηρικά μας έτσι για να μη κουρλαθούμε πριν τση ώρας μας.
Είπαμε είναι μαρίνα τύπου Αστερίδας και δένουνε τα κότερα απάνου της. Γιατί γελάτε ορέ και όμως η Αστερία ήταν κατά μία έννοια αόρατη για να μη τη βρει ο Δίας. Στο όνομα Αστερία μπορούμε να βάλουμε και μια άλλη διάσταση όχι τόσο γεωγραφική, αλλά διάσταση που προσδίδει ιδιότητα κατά τους πολύ αρχαίους, εποχής δηλαδή Οδυσσέα. Η Αστερία λοιπόν ήταν λέει αδελφή με τη Λητώ. Την είχε βάλει στο μάτι ο Δίας και ευκείνη για να γλυτώσει έγινε ορτύκι και στο τέλος έπεσε στη θάλασσα και έγινε μικρό νησάκι χωρίς μόνιμη θέση. Επλανιόταν δηλαδή από εδώ και από εκεί. Άρα στη λογική των πολύ αρχαίων η εικόνα της και η αναφορά της, ήταν σαν ένα νησί που αφού προσπαθούσε να γλυτώσει το φυστίκωμα του Δία κάπου κρυμμένο θα έμενε. Άμα τώρα δεχτούμε ότι ο Δίας ήτανε απάνου στον Αίνο, έδεκει μέσα στο κανάλι της Ιθάκης μια χαρά κρυβότανε! Μα και από τον Όλυμπο πάλε τα ίδια. Με αυτή τη λογική η Οξειά υστερεί έδεκει μέσα στη μέση ξάπλα, φάτσα – μπάτσα στη μούρη του Δία. Την Οξειά μάλλον Λητώ θα τη λέγανε τότε, που τση έκαμε ο Δίας δίδυμα!! Χα χα. Σπ. Ρ. Υ.Γ. Εμάς πως μας βλέπεις φίλε πάμε για τετράδυμα? Για θα μείνουμε αιωνίως γκαστρωμένοι?
Άντε να πούμε και τίποτα για τα Ομηρικά μας έτσι για να μη κουρλαθούμε πριν τση ώρας μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίπαμε είναι μαρίνα τύπου Αστερίδας και δένουνε τα κότερα απάνου της.
Γιατί γελάτε ορέ και όμως η Αστερία ήταν κατά μία έννοια αόρατη για να μη τη βρει ο Δίας.
Στο όνομα Αστερία μπορούμε να βάλουμε και μια άλλη διάσταση όχι τόσο γεωγραφική, αλλά διάσταση που προσδίδει ιδιότητα κατά τους πολύ αρχαίους, εποχής δηλαδή Οδυσσέα.
Η Αστερία λοιπόν ήταν λέει αδελφή με τη Λητώ. Την είχε βάλει στο μάτι ο Δίας και ευκείνη για να γλυτώσει έγινε ορτύκι και στο τέλος έπεσε στη θάλασσα και έγινε μικρό νησάκι χωρίς μόνιμη θέση.
Επλανιόταν δηλαδή από εδώ και από εκεί.
Άρα στη λογική των πολύ αρχαίων η εικόνα της και η αναφορά της, ήταν σαν ένα νησί που αφού προσπαθούσε να γλυτώσει το φυστίκωμα του Δία κάπου κρυμμένο θα έμενε.
Άμα τώρα δεχτούμε ότι ο Δίας ήτανε απάνου στον Αίνο, έδεκει μέσα στο κανάλι της Ιθάκης μια χαρά κρυβότανε! Μα και από τον Όλυμπο πάλε τα ίδια.
Με αυτή τη λογική η Οξειά υστερεί έδεκει μέσα στη μέση ξάπλα, φάτσα – μπάτσα στη μούρη του Δία.
Την Οξειά μάλλον Λητώ θα τη λέγανε τότε, που τση έκαμε ο Δίας δίδυμα!!
Χα χα.
Σπ. Ρ.
Υ.Γ.
Εμάς πως μας βλέπεις φίλε πάμε για τετράδυμα?
Για θα μείνουμε αιωνίως γκαστρωμένοι?