Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο....''ΠΡΟΔΟΤΗΣ'' ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !!!

Οι άνθρωποι που έβαλαν τη χώρα στα μνημόνια χωρίς να ζητήσουν την έγκριση του ελληνικού λαού που κατακρεούργησαν μισθούς και συντάξεις, αφάνισαν τη μεσαία τάξη, έριξαν το ΑΕΠ κατά 25%, εκτίναξαν την ανεργία στα ύψη, οδήγησαν χιλιάδες νέους ανθρώπους στη μετανάστευση, τα συστημικά μίντια που υποστήριξαν με φανατισμό αυτές τις πολιτικές και συκοφάντησαν ως εξτρεμιστικό οτιδήποτε αντιστεκόταν και οι πολιτικές δυναστείες που έχουν λεηλατήσει τη χώρα, έχουν πλουτίσει και σήμερα δίνουν μαθήματα ηθικής, εγκαλούν τον Γιάνη Βαρουφάκη για προδοσία και καλούν τη Δικαιοσύνη να παρέμβει.

Αυτή τη Δικαιοσύνη που μέχρι τώρα τους συμπεριφέρθηκε πολύ φιλικά στα όρια της παρεξήγησης.
Τι έκανε ο Βαρουφάκης; Ό, τι επιβαλλόταν από τις περιστάσεις, δηλαδή ό,τι θα έκανε οποιαδήποτε επιχείρηση σε συνθήκε κρίσης προκειμένου να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.
Επεξεργάστηκε ένα σχέδιο αντίδρασης στην περίπτωση που στην πλευρά των δανειστών κυριαρχούσε η σκληρή ομάδα Σόιμπλε και εξωθούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης.
Έπρεπε να το πράξει; Ασφαλώς. Αν δεν το είχε κάνει θα ήταν υπόλογος για εγκληματική αμέλεια. Την τελική ευθύνη θα την είχε ο πρωθυπουργός.
Κάθε εβδομάδα τα κανάλια τον κατηγορούν και για κάτι άλλο.
Δεν είχε plan B; Στην πυρά! Α, είχε, τελικά; Στο ειδικό δικαστήριο τότε. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Κάθεκυριακάτικη εφημερίδα αποκαλύπτει κάθε Κυριακή κι ένα μυστικό σχέδιο Γιάνη Βαρουφάκη.
Αλλά ελάτε, πείτε μου, όταν βλέπετε τον Σκάι και τονΜπάμπη Παπαδημητρίου να χτυπούν με λύσσα τονΒαρουφάκη (μέχρι και τον Λένιν έδειχναν από πίσω!) δεν νιώθετε κι εσείς πως κάτι καλό έκανε ο πρώηνυπουργός;
Γιατί να πιστέψουμε τον όμιλο Αλαφούζου στην επίθεσή του εναντίον του Γιάνη;
Γιατί να δώσουμε βάση στα σχόλια του Mega και τουΑΝΤ1;
Τι προϊστορία έχουν έως τώρα στην αντικειμενική δημοσιογραφία, τουλάχιστον στα θέματα που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ, οι τηλεοπτικοί σταθμοί;
Ποια δείγματα μας έχουν δώσει έως τώρα;
Ζωή και Βαρουφάκης βρίσκονται το τελευταίο καιρό στο στόχαστρο των «συστημικών» ΜΜΕ.
Ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται εκτός. Δεν τον απασχολεί άραγε; Δεν του δημιουργεί απορία;
δειτε λοιπά αρθρα και αναρτησεις στο 
http://patrinaki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου