Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΡΙΕΨΕ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ


Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, παρέστη σήμερα (17.08.15) στη Κεφαλονιά, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Πολιούχου του νησιού Αγίου Γερασίμου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Κεφαλονιά, μαζί με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, είχε συνάντηση με εργαζόμενους του Γηροκομείου Ληξουρίου που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, καθώς οι πολύμηνες καθυστερήσεις στη μισθοδοσία τους ξεπερνούν πλέον τα 200.000 ευρώ στο σύνολο.

Επίσης ο Τέρενς Κουίκ είχε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Επτανήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς - Ιθάκης Σπύρο Γαλιατσάτο, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού των ΑΝΕΛ για το Ιόνιο Μάκη Πετράτο και τον Πρόεδρο της ΑΝΕΛ Συντονιστικής Κεφαλονιάς Βασίλη Καμπίτση.


Με τα στελέχη των ΑΝΕΛ, ο Τέρενς Κουίκ συζήτησε και ειδικότερα θέματα σχετιζόμενα με κρούσματα που αγγίζουν και ξεπερνούν τα όρια της διαφθοράς στο νησί.

«Δεν έχω να κάνω εξειδικευμένη δήλωση. Αυτά που κατέγραψα από διάφορες πηγές και όχι μόνο από τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα τα κωδικοποιήσω και θα τα χειριστώ στα πλαίσια της αρμοδιότητας μου ως μέλος της Μόνιμης Διϋπουργικής Επιτροπής για τη πάταξη της διαφθοράς, που όρισε με ΦΕΚ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με συγκεκριμένες, πολύ ορθές και πιεστικές οδηγίες.

Συνιστώ υπομονή. Πρώτα θα πράττουμε και μετά θα ανακοινώνουμε. Πάντως τελείωσε η εποχή της ασυδοσίας και της πολιτικής παρεμβατικότητας που την θέριεψε. Και αυτό ισχύει για παντού σε όλη την Ελλάδα.»


Αυτό απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, ο οποίος επιστρέφει απόψε στην Αθήνα και αύριο Δευτέρα θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Επικρατείας για τη πάταξη της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη και τον Υπουργό Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη.  

Κρούσματα διαφθοράς στην Κεφαλονιά
Ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, παρέστη σήμερα (16.08.15) στη Κεφαλονιά, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Πολιούχου του νησιού Αγίου Γερασίμου…
Διαβάστε περισσότερα στο www.efimeridakefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου