Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Πλήθος κόσμου στη Παναγία τη Φιδούσα


Με την ευχή της Παναγίας να μας συντροφεύει, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλά, με υγεία… Είναι παρήγορο ότι οι ναοί γέμισαν, τα διάφορα προσκυνήματα κατακλύστηκαν από πιστούς, οι επισκέψεις σε μοναστήρια αυξήθηκαν απ΄ άκρη σε άκρη της χώρας… τη στιγμή που πριν κάποιους μήνες κάποιοι ήθελαν να τα περάσουν ως οπισθοδρομικά…
Η φωτογραφία από τα Φιδάκια της Παναγίας μας στη Κεφαλονιά...
 — Παν. Φωκάς  μαζί με Fotios Gavrielatos

και  ανάρτηση

Του Αντώνη Καγγελάρη

Μέσα σε λαμπρό κλίμα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς. Της Ακολουθίας προεξήρχε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φώτιος Γαβριελάτος ενώ αρκετοί Έλληνες αλλά και Ρουμάνοι Ιερείς συμμετείχαν.

Στο Ναό της Παναγίας της Φιδούσα πλήθος κόσμου, Κεφαλονιτών αλλά και παραθεριζόντων προσέτρεξε για να πανηγυρίσει την Κυρία Θεοτόκου να ακουμπήσει στην Εικόνα της το πόνο και τα βάσανα του αλλά και για να δει το μοναδικό στο κόσμο θαύμα της εμφάνισης των Φιδιών πλησίον της Εικόνας της.
Μετά το δι’ ευχών ο πατήρ Φώτιος ευλόγησε το λαό με τον Σταύρο πάνω στο οποίο εβρίσκετο ένα από τα φιδάκια της Θεοτόκου ευχόμενος σε όλους να έχουν την ευλογία του Κυρίου και της Θεοτόκου.
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Νίκος Παπαδάτος και ο δημοτικός σύμβουλος Σπυρονικόλας Σολωμός.
Χρόνια πολλά και καλά…
αναδημοσιευση από  http://e-kefalonia.ne
panagia_fidakiapanagia_fidakia (2)panagia_fidakia (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου