Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο πανυγυρικός εσπερινός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πόρου Κεφαλονιάς. (video-fotos)



ΔΕΙΤΕ  ΤΟ http://thavoreio-fos.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ  ΣΤΟ ΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,,ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ,,  ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ!






<<Φῶς ἀναλλοίωτον Λόγε, φωτὸς Πατρὸς ἀγεννήτου, ἐν τῷ φανέντι φωτί σου, σήμερον ἐν Θαβωρίῳ, φῶς εἴδομεν τὸν Πατέρα, φῶς καὶ τὸ Πνεῦμα, φωταγωγοῦν πᾶσαν κτίσιν.>>
ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ κ.κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΕΨΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΞΑΠΟΣΤΕΙΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΠΑ-ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΦΩΚΑ...ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΟ "ΑΞΙΟΣ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ-ΧΡΥΣΑΝΘΟ, ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΞΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΗΣ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ. ΑΞΙΟΣ.!!!

Η πολυετής και πολύπλευρη προσφορά του στην Μητρόπολη Πατρών αποτελεί σωστή βάση για την εκλογή του σε Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου