Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Άνετη νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τους Πρόννους 4-0 στο τοπικό τον Ηρακλή

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ http://sportsthea.blogspot.gr/


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ  0-4
                                                                     
Έκλεισε σήμερα στα Τζαννάτα μια μέτρια χρονιά για τους φιλοξενούμενους και μια καλή θα λέγαμε για του γηπεδούχους
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, στο τοπικό των Τζαννάτων, οι Πρόννοι αποχαιρέτησαν το φετινό πρωτάθλημα με μια εύκολη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Πρόννων και σκορ 4-0, τερματίζοντας στην 2η θέση της τελικής κατάταξης των playoffs, σε μια χρονιά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη για την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη.
Έτσι, είναι αναγκασμένη πλέον, να περιμένει ακόμη μια σεζόν για να ξαναπροσπαθήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο ανόδου στη «μεγάλη» κατηγορία.
Αντίθετα, οι τυπικά γηπεδούχοι μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι για την γενικότερη παρουσία τους, σε όλο το φετινό πρωτάθλημα και την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της σειράς.
 Ήταν μια ομάδα αρκετά ποιοτική για τα δεδομένα της κατηγορίας, το ίδιο ανταγωνιστική, που πάλευε σε όλα τα παιχνίδια, παίζοντας μάλιστα σε αρκετά από αυτά και καλό ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά του σημερινού αγώνα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι Πρόννοι, ήταν καλύτεροι, πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο και η επικράτηση τους ήταν δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 15’ για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη, μέσα από την περιοχή να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κρητικό.
Στο 20’ μετά από έναν πολύ καλό ομαδικό συνδυασμό και πάλι από τους Πρόννους, το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Κρητικού.
Η απάντηση των τυπικά γηπεδούχων θα έρθει στο 30’ με το δυνατό μακρινό φάουλ του Γ. Ρασσιά να αποκρούεται καταπληκτικά σε κόρνερ από τον «υπηρεσιακό» τερματοφύλακα σήμερα των Πρόννων.
Ο Α. Τραυλός στο 32’ θα βρει με ωραία κάθετη πάσα τον Ζαπάντη στα αριστερά, ο τελευταίος θα βγάλει παράλληλα στην περιοχή για τον Αναγνώστη και αυτός από κοντά με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ 0-1 για την ομάδα του.
Στο 33’ ο Ζαπάντης θα εκμεταλλευτεί το αμυντικό λάθος, κερδίζει την μπάλα και βγάζει την σέντρα για τον Τραυλό, ο οποίος ξεμαρκάρεται έξυπνα από τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ πετυχαίνει από κοντά το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Το σουτ του Αναγνώστη στο 40’ θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Ο Θωμάς στο 43’ μέσα από την περιοχή και πλάγια θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, στην επαναφορά της, ο Αναγνώστης θα σουτάρει και πάλι για να «καθαρίσει» τη φάση με διπλή προσπάθεια ο Κρητικός.
Με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό προβάδισμα για τη νίκη θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι Πρόννοι θα μπουν και πάλι δυνατά, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και στο 48’ θα πετύχουν το0-3 με κοντινό σουτ του Αναγνώστη, ύστερα λάθος πάσα του Κρητικού στον Δ. Καμπίτση, κάτι που εκμεταλλεύεται ο Σπ. Κουρκουμέλης ο οποίος αφού κέρδισε την μπάλα, την πασάρισε στο συμπαίκτη του.
Ωραία συνεργασία Αναγνώστη - Ζαπάντη στο 54’ θα καταλήξει σε σουτ του τελευταίου που αποκρούεται καταπληκτικά σε κόρνερ από τον Κρητικό.
Στο επόμενο λεπτό οι Πρόννοι θα «κλειδώσουν» οριστικά τη νίκη τους στο τοπικό, αφού θα πετύχουν το 0-4 μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σπ. Κουρκουμέλη.
Νέα συνεργασία αυτή την φορά μεταξύ Ζαπάντη - Κατσιλίδη στο 58’, καταλήγει σε σουτ του τελευταίου που αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Ηρακλή.
Στο 59’ ο Τζωρτζάτος εκτελεί το κόρνερ από δεξιά με την μπάλα να βρίσκει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Ηρακλή και να καταλήγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό και μετά άρχισαν δειλά-δειλά να βγαίνουν στην επίθεση και να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες.
Έτσι, στο 60’ το δυνατό σουτ του Κυρ. Στάβερη από το ύψος της περιοχής θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από την εστία του Μπεσλίκα.
Ένα διαγώνιο σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη στο 73’ θα αναγκάσει τον Κρητικό σε νέα πολύ καλή απόκρουση.
Ο Ν. Στάβερης στο 78’ θα χάσει μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν μετά το κόρνερ, θα πιάσει το σουτ από πολύ κοντά, αλλά θα αστοχήσει χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία να πετύχει το γκολ για την ομάδα του.
Τέλος στο 85’ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Σπαθής θα σταθεί άτυχος, αφού το σουτ που επιχειρεί, μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της θα την μπλοκάρει ο Μπεσλίκας.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής: (Γ. Γιαννάκης), Κρητικός Στ., Δημητράτος Ε., Καμπίτσης Δ. (80’ Πούλος), Σπαθής, Στάβερης Ν., Καμπίτσης Γ., Ραπάι, Ρασσιάς Γ. (51’ Λυμπεράτος), Καχρίλας (55’ Μαράτος Γ.), Στάβερης Κ., Τότολος.
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Μπεσλίκας, Τζωρτζάτος, Χιόνης, Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης Κ., Θωμάς (60’ Νικολετάτος,), Τραυλός Αθ. (46’ Κατσιλίδης), Κουρκουμέλης Κυρ., Αναγνώστης Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ.. (65’ Κουρκουμέλης Αιμ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου