Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ!

Επιτροπή Αγώνα Φορέων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ!
ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!!
Πρώτο βήμα: Τετάρτη 4 Μάη 8 μμ συγκέντρωση για το Μαντζαβινάτειο στο Ληξούρι.
Η Επιτροπή Αγώνα Φορέων (Εργατικό Κέντρο, ΕΛΜΕ-ΚΙ, Λαϊκή Επιτροπή Παλικής κλπ), καλεί σε συστράτευση το λαό του Νομού Κεφαλονιάς για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα σε δωρεάν υγεία. Να αποτρέψουμε το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου στο Ληξούρι και την αποδυνάμωση όλων των δομών υγείας (Νοσοκομείου Αργοστολίου, Κέντρα Υγείας, Αγροτικά Ιατρεία, ΕΚΑΒ, Ψυχική Υγεία). Η παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Νοσοκομείου Αργοστολίου, που ήταν το πρώτο βήμα, που πρέπει να έχει συνέχεια. Να αντιδράσουμε στην πολιτική που μετατρέπει το δικαίωμα στην υγεία – στην παιδεία – στην ασφάλιση και πρόνοια σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. Είναι η ίδια πολιτική που εγκαταλείπει τους σεισμόπληκτους και τα παιδιά τους, όλες τις βασικές δημόσιες υποδομές, στη μοίρα τους. Γιατί; Διότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, στο δρόμο των προηγούμενων, από κοινού με ΕΕ – ΔΝΤ δίνει «γη και ύδωρ» για την καπιταλιστική κερδοφορία και τις αναδιαρθρώσεις, στερώντας τους πόρους για το προσωπικό και τη λειτουργία των νοσοκομείων και των σχολείων, στερώντας τους πόρους για τις συντάξεις. Η ψήφιση του νόμου καρμανιόλα για το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και την πρόνοια θέλουν να δώσει φτερά στην επέλαση.

Η αντιλαϊκή πολιτική πρέπει να αντιπαλευτεί, να ανατραπεί.
Τώρα ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!
Διεκδικούμε:
  1. Να μην γίνει καμιά μετακίνηση προσωπικού από το Μαντζαβινάτειο, αντίθετα να ανακληθούν τώρα αυτές που έχουν γίνει και να επιστρέψουν όσοι ιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι έχουν μετακινηθεί.
  2. Να πλαισιωθούν και τα δύο Νοσοκομεία του Νομού, τα Κέντρα Υγείας, τα Αγροτικά Ιατρεία και το ΕΚΑΒ, με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων πλήρους και σταθερής απασχόλησης.
  3. Καμιά συγχώνευση - κατάργηση νοσοκομείου.
  4. Ενιαίο, καθολικό, σύγχρονο, αποκλειστικά δημόσιο και κρατικό σύστημα υγείας-πρόνοιας -φαρμάκου με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.
  5. Μέτρα για τους σεισμόπληκτους και τα παιδιά τους (εργατικές κατοικίες, σχολεία, νοσοκομεία, αντισεισμική θωράκιση – προστασία, αντισταθμιστικά μέτρα κλπ).
  6. Να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για την ασφάλιση.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:
  • Την Τετάρτη 4 Μάη 8 μμ συγκέντρωση για το Μαντζαβινάτειο στο Ληξούρι, έξω από το παλιό Δημαρχείο.
  • Πέμπτη 5 Μάη 8 μμ πικετοφορία στο Αργοστόλι (Εργατικό Κέντρο).
  • Κυριακή 8 Μάη, αγωνιστική – ταξική πρωτομαγιά στο ΕΚΚΙ.
  • Με όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της 48ωρης ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ενάντια στην ψήφιση του νέου ασφαλιστικού.
Αργοστόλι 27/4/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου