Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Όλα όσα θα δούμε στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο

Όλα όσα θα δούμε στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο
Δεν θα λείπουν τελικά τα πυροτεχνήματα από την τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2020 το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου στην πλατεία Γεωργίου.
Λόγω του ατυχήματος που είχε σημειωθεί το 2014 οι υπεύθυνοι του καρναβαλικού οργανισμού και φέτος διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους, ωστόσο η ρίψη πυροτεχνημάτων ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή εκδήλωση. Έτσι, αποφασίστηκε να μην πέσουν πυροτεχνήματα από την ταράτσα του Μεγάρου  Λόγου και Τέχνης όπως γινόταν κάθε χρόνο, αλλά από το προαύλιο του 3ου Δημοτικού σχολείου στην οδό Παντοκράτορος, στην ευθεία με τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου.

Η τελετή έναρξης θα είναι ένα τρίωρο πάρτι με μουσική, κρουστά, τρεις σκηνές, χορευτικά, χωρίς Dj και παρουσιαστή αλλά με Video mapping δια χειρός Ιωάννη Κοψίνη.

Οι ομάδες των κρουστών θα ξεκινήσουν από την Τριών Συμμάχων και από τη Γούναρη και θα συναντηθούν στην πλατεία Γεωργίου.
Στην κεντρική σκηνή θα φιλοξενηθεί το συγκρότημα passepartout, σε μια δεύτερη θα γίνουν τα χορευτικά ενώ η τρίτη σκηνή θα είναι  η πασαρέλα οπου θα παρελαύνουν επιλεγμένες στολές από παλιότερα καρναβάλια από το αρχείο του καρναβαλικού εργαστηρίου και του καρναβαλικού κομιτάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου