Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥς ΟΙ "ΚΟΜΗΤΕΣ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΠΗΓΗ 
Afroditi Zampeli ΣΕ προς ΣΕ  Κομιτάτων Ορίζοντες
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομιτάτων την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον φιλόξενο χώρο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου μας, κατά την οποία συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με φόντο τις μελωδίες της Ματούλας Φιοράτου και του Γεράσιμου Ντονάδου!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απήυθηναν χαιρετισμό : ο πρόεδρος της ΟΚΙΣ κ. Γεράσιμος Ιλινόιου-Τσουρούφλης και
η κ. Μαργιολένη Νεοφύτου πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.
Οι πρόεδροι των συλλόγων: Ευστ.Μουστάκη από το Σύλλογο Πυλαρινών, Ν. Τσιλιμιδός από το Σύλλογο Απανταχού Βαλεριαναίων, Ηλ.Γαλιατσάτος από το Σύλλογο Καμιναράδων ,Ειρ.Βενιέρη από το Σύλλογο Δολιχίου, Φωτ.Κουνάδης από το Σύλλογο Δηλινάδων, Κ.Βουτσινάς από το Σύλλογο Φαρσινών και ο Επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας ο κ. Γερ.Θεοχαράτος!
Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη απο το ΔΣ της ΟΚΙΣ και της Αδελφότητας καθώς και η κ. Ευρ. Δενδρινού από το Σύλλογο Νεοχωρίου,ο κ. Κ.Κοκκόλης από το Σύλλογο Αστερίδος και η κ.Σταμ.Καρλή από το Σύλλογο Πυργίου.
Μαζί μας παραβρέθηκαν οι κ.κ Αλεξ. - Γερ. Τουμαζάτου εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος δημοτικής συγκοινωνίας Δήμου Πειραιά , Ελ. Βερυκάκη αντιπρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Πειραιά, Αλεξ.Καμαράτος διευθ.Τζανείου νοσοκομείου Πειραιά, ειδικός διαβητολόγος-παθολόγος και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΚΕΠ , ληξιαρχείο Πειραιά και μητρώου, Μ.Ψυχαράκη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος Δήμου Πειραιά, Αντ. Καρακατσάνη αντιδήμαρχος πρασίνου Δήμου Πειραιά, Γερ.Κατσή από το σύλλογο γυναικών Πελοποννήσου και νήσων Ιονίου , Ευγ.Μπαρμπαγιάνη εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος εθελοντισμού Αττικής .
Η κ.Μάντη Γαρμπή από το σωματείο ναυτικών γονέων με ειδικές ανάγκες "Η Αργώ" και τέλος ο αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης!
Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι λάβαμε επιστολή από τον βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο με εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος, η οποία μας συγκίνησε ιδιαιτέρως!
Αξίζει να σημειωθεί πως το φλουρί της βασιλόπιτας το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα δώρο μεγάλης αξίας , που ο Σύλλογός μας για πρώτη φορά βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να προσφέρει , εισιτήρια ...ευγενική προσφορά της Ionian Group - levante ferries κρυβόταν στο κομμάτι της συγχωριανής μας Άννας Καραπέτρου !
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης :
- Την Ionian group - Levante ferries.
- Τον όμιλο Σκλαβενίτη.
- Τους συμβούλους ευεξίας Μ.Δρόσο και Αρτ.Γιαννάτου.
- Το ζαχαροπλαστείο " Παυλάκη"
Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία ,Πρόοδο και Δημιουργικότητα!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, περιλαμβάνεται η Afroditi Zampeli, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Afroditi Zampeli, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου