Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Dimitris Zavitsianos
Η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων των υποψηφίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση συνεχίζεται μέχρ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού Ατομικής Συμβουλευτικής για τη Σωστή Συμπλήρωση και Υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίο μέσω του ενεργοποιημένου συνδέσμου "ΚΕΣΥ-ΑΙΤΗΜΑ.ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ.ΔΕΛΤΙΟ.2020" της συνημμένης επιστολής.
Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύνδεσμο, μπορείτε εναλλακτικά να πληκτρολογήσετε στον υπολογιστή/tablet/κινητό την παρακάτω διεύθυνση της φόρμας υποβολής.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdcBkCKwbZ5W1varN…/viewform

Υπενθυμίζεται στους υποψηφίους ότι λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ραντεβού ανά ημέρα που μπορούν να πραγματοποιούνται στο χώρο του Τομέα ΣυΕΠ του ΚΕΣΥ Κεφαλληνίας και -προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι- είναι καλό να μην καθυστερούν να υποβάλλουν το σχετικό αίτημα.
Επίσης,χρήσιμο υλικό για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου θα βρουν στον ενεργοποιημένο σύνδεσμο στην ίδια επιστολή "YLIKO.MHXANOGRAFIKO.2020"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου