ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
δρομολογια

Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ του ΠΟΥ: «Ακραίο μέτρο τα lockdowns με πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις σε φτωχούς και ευάλωτους...»

 

Eσταλη απο Βασιλη ΛορετζατοΑποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «δημοκρατία» παραχώρησε η δρ. Σούμια Σουαμινάθαν, επικεφαλής των επιστημόνων του ΠΟΥ, στην οποία υποστηρίζει ότι τα lockdowns είναι ένα ακραίο μέτρο με πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις στους φτωχούς και τους ευάλωτους. Υποστηρίζει ότι η καραντίνα προκαλεί σοβαρά ψυχικά προβλήματα και επιδεινώνει άλλες ασθένειες.

Με βάση αυτά που λέει η διευθύντρια του ΠΟΥ προκύπτει ότι πολλά από αυτά που κάνει η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον covid είναι σε λάθος κατεύθυνση!

Παράλληλα με τις θέσεις που εκφράζει δικαιώνει πλήρως όσα υποστήριζε από την έναρξη της πανδημίας ο διάσημος καθηγητής ιατρικής του Στάνφορντ Ιωάννης Ιωαννίδης.

Ολόκληρη η συνέντευξη δημοσιεύεται στην «δημοκρατία» του Σαββάτου.

1 σχόλιο:

  1. Εκειό που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι άμα γλέπεις πολλά σύννεφα πάει μάλλον για βροχή και όποιος εφησυχάζει με την ελπίδα ότι θα βραχούν μόνο τα σπαρτά κινδυνεύει να τόνε πάρει κάνα ποτάμι.
    Γιατί δυστυχώς ανέκαθεν τα σύννεφα τα κουμαντάρουνε οι «Θεοί» και οι κοινοί θνητοί αρέσκονται να τα καβαλάνε ελαφρά τη καρδία.

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή