Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Καλεσμα απο Λευτερη Στελάτο

 Καλησπέρα σε όλους τους συντοπίτες μου, όπως ήδη γνωρίζεται για πάνω από τρία έτη ασχολούμαι με τα κοινά της Περιοχής μας από αγάπη και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας.

Έχοντας ως εχέγγυο τις γνώσεις μου ως Πολιτικός Μηχανικός και Ξενοδόχος αλλά και τις σπουδές μου στη Δημόσια Διοίκηση- Τοπ.Αυτοδιοίκηση και Πολιτ. Επιστήμες αλλά και βάση των εμπειριών που έχω αποκομίσει από την τουριστική επιτροπή του Δήμου μας , πρότεινα τρόπους και λύσεις για το πως πρέπει να δράσουμε ώστε να αποκομίσουμε τα μέγιστα οφέλη για εμάς τους ίδιους (ως επιχειρηματίες ), τις οικογένειες μας, την ζωή μας και τον τόπο μας , η απάντηση όπου καταλήξαμε όλοι ήταν μία και ξεκάθαρη : ως συλλογικότητες ! Έχοντας λοιπόν την απάντηση , την γνώση και τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις μας και τον τόπο μας να ακμάσει τρέχω τον πλάνο ενός επαγγελματικού και εμπορικού συλλόγου που να μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντά μας και να προωθήσει τις επιχειρήσεις μας ώστε να ξανά βρούν την χαμένη αίγλη της Πρώτης Τουριστικής Περιοχής της Νήσου! Για πάνω από ένα χρόνο λοιπόν τρέχω αυτό το πλάνο το οποίο το μοιράζομαι μαζί σας όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ οτι ήρθε η ώρα να το κοινοποιήσουμε . Θέλω πραγματικά να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί σε αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο που θα αλλάξει σταδιακά, μεθοδευμένα βασισμένο σε στρατηγικό σχεδιασμό τις ζωές μας και θα βελτιώσει το βιοτικό μας επίπεδο.
Συμφωνά λοιπόν πάντα με τις αρχές της χρηστής διοίκησης και των κανόνων δικαίου που τη διέπουν συναποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου, με όρους διαφάνειας, εντός του πλαισίου της νομιμότητας στηριγμένο στους κώδικες αξιών και ηθικής των προσωπικοτήτων μας !Τα ανωτέρω θα αποτελέσουν και τα θεμέλια του εν λόγω εγχειρήματος.
Σε λίγες ημέρες λοιπόν θα ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες και θα λάβετε επίσημη πρόσκληση όλοι οι επιχειρηματίες για την υλοποίηση του (σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας που θα υφίστανται ). Επιπροσθέτως θέλω να τονίσω στους παλαιότερους να δώσετε το βήμα, τη στήριξη και τη θέση που αναλογεί στις νέες γενεές διότι αυτές αποτελούν το παρόν και το μέλλον του Τόπου ενώ θα είναι και αυτές που θα επωμιστούν τις απόρροιες και τις επιταγές της πανδημίας. Επιπροσθέτως θα ήθελα να τονίσω οτι ουδείς θα γίνει αποδεκτός αν δεν εμφορείται από τα διαχρονικά ιδεώδη όπως η αλληλεγγύη, ο αλληλοσεβασμός ,η αλληλοεκτίμηση, η συναδελφικότητα και η άμεμπτη αγάπη για τον Τόπο του, όπως επίσης και άτομα που θα προσπαθήσουν να εισέλθουν σε αυτό το εγχείρημα για αλλότριά συμφέροντα !
Καλώ λοιπόν όλους τους ΝΈΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ, ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ : Makhs Koustoumpardis , Σωτήρης Γαλανός Xristos Sakellariou , Xristos Totolos #ALEXISDIAMANTATOS , Τα αδέρφια #giannakisζαχαροπλαστείο πόρου , Μάγδα Μανέντη , 'Αννα Σιμωτά , Μανέντης Ηλίας , Andre Val , #xristoforostzamarias , Eleana Kfln , Rassia Eleni , Giorgos Rassias , Giorgos Solomos , Spiros Koustoubardis , Ioannis Ntoukas , Αθανασία Μανέντη, Ράνια Κουνάδη , Άγγελος Γιαννάκης , Natassa Totolou , Γιώτα Μπατιστάτου , Χριστίνα Κορισιάνου , Marianna Zapanti , Costas Simotas , #dionusitzamaria και όλους τους νέους και όχι μόνο που (δεν έχουν fb ώστε να τους προσθέσω στη λίστα ) για να δράσουμε επιτέλους για τον τόπο μας!
Ευελπιστώ και αναμένω την συμβολή όλων σας!

1 σχόλιο:

  1. Λευτέρη , πολύ καλή κίνηση. Υπάρχουν και άλλα νέα παιδιά που μπορούν να πάρουν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους , χωρίς να περιμένουμε θαύματα αλλά ουσιώδη πράγματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή