Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Έρχεται καύσωνας από εβδομάδα

 

ΚΥΜΑ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!

Οι καιρικές συνθήκες το προσεχές τριήμερο  αναμένεται να είναι καλές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

‘Εως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021) έχουν απομείνει λίγες μόνο ημέρες και όπως πάντα ο καιρός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος με υψηλές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο να φτάνει και ίσως ξεπεράσει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου σε κεντρικά ηπειρωτικά και νότια.

Ωστόσο, κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υπάρχουν πιθανότητες να σημειωθούν τοπικές βροχές με μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από 4 έως 5 μποφόρ από βόρειες, βορειοδυτικές διευθύνσεις και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και κατά τόπους αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιουνίου,ανήμερα του Αγίου Πνεύματος

Αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Πιο αναλυτικά,  τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι κατά κύριο λόγο στα ηπειρωτικά, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει πρωτίστως για τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται η πορεία των ανέμων κατά τα τρίωρα 12:00-15:00 και 15:00-18:00 της Πέμπτης 17/06.

Στους ίδιους χάρτες παρουσιάζονται με κουκίδες οι περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Οι μαύρες κουκίδες απεικονίζουν χαλάζι με μέγεθος έως 2 εκατοστά, ενώ οι λευκές κουκίδες δείχνουν πού αναμένονται μεγάλες ποσότητες χαλαζιού αυτού του μεγέθους.

Ο καιρός στην Αθήνα σήμερα θα είναι καλός. Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου