Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση απο Μάκη Μεταξα

 Σήμερα θα έχουμε την τιμή και την χαρά, με την παρουσία των θεσμικών παραγόντων του νησιού μας, να υποδεχθούμε στην περιοχή μας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κύριο Γεώργιο Διδασκάλου μαζί με την Περιφερειάρχη των Ιονίων Νήσων την κυρία Ρόδη Κράτσα όταν θα είναι σε λίγες ώρες εκεί για να επισκεφτούν τον θολωτό μυκηναϊκό τάφο των Τζαννάτων.

Το δυστύχημα είναι πως θα βρούνε το μνημείο κλειστό !!!!
Έκλεισε λέει .......λόγω ΙΑΝΟΥ !!! ενώ όμως το μνημείο ήταν ανοικτό όλο το διάστημα από την ημέρα που πέρασε ο κυκλώνας μέχρι και πριν ένα μήνα !!!
Και πότε έκλεισε; τώρα !!!! στο μέσον της τουριστικής σεζόν όταν τώρα θα έπρεπε να είναι ανοικτός !!!
Τώρα το ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτόν τον τόπο είναι πλέον ξεκάθαρο. Εμάς βέβαια όχι.
Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να υποδεχθούμε τόσο τον Αξιότιμο γενικό Γραμματέα όσο και στην Αξιότιμη κυρία Περιφερειάρχη, δύο άτομα που έκαναν το καλύτερο δυνατόν που θα μπορούσαν να κάνουν για το μνημείο αυτό όταν κινδύνεψε να απενταχθεί από το τρέχον ΕΣΠΑ, με το μνημείο ανοικτό, όπως και οι ίδιοι πιστεύω θα το ήθελαν και με την κοινωνία της περιοχής μας παρούσα.
Παρά ταύτα, θα είμαστε όμως εκεί για να τους ευχαριστήσουμε και δια ζώσης και να τους παρακαλέσουμε να δώσουν άμεσες εντολές για το άνοιγμα των αρχαιολογικών χώρων του νησιού μας, που παρά το σεβαστό ποσό που έχει διατεθεί από το Υπ.Πο για τον ευπρεπισμό τους παραμένουν ακόμη κλειστοί προς δόξαν της αδυναμίας μας να ανταποκριθούμε ακόμη και στα αυτονόητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου