Πολλές γυναίκες προσθέτουν φύλλα δάφνης στα τρόφιμα, ειδικά στο κόκκινο κρέας και στο κρέας πουλιών
Χωρίς να ξέρεις τον λόγο που προσθέτεις φύλλα δάφνης στο φαγητό, όταν ρωτάς οποιαδήποτε γυναίκα για τον λόγο, σου λέει: Για να δώσεις στο φαγητό γεύση και γεύση.
Αυτό είναι λάθος.Αν βράσετε φύλλα δάφνης σε ένα ποτήρι νερό και τα δοκιμάσετε, δεν θα βρείτε γεύση ή γεύση.
Η προσθήκη φύλλων δάφνης στο κρέας μετατρέπει τα τριγλυκερίδια σε μονολίπη για δοκιμή και επιβεβαίωση
Κόψτε ένα κοτόπουλο στη μέση και ψήστε το κάθε μισό σε μια κατσαρόλα, βάλτε το ένα φύλλο δάφνης και το δεύτερο χωρίς τη δάφνη και σημειώστε την ποσότητα του λίπους στις δύο κατσαρόλες.
Εάν έχετε φύλλο δάφνης, δεν χρειάζεται να πάτε στο φαρμακείο, καθώς πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το φύλλο δάφνης έχει πολλά οφέλη
Βοηθά να απαλλαγούμε από πολλά προβλήματα υγείας και επικίνδυνες ασθένειες
Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του φύλλου δάφνης:
Το φύλλο δάφνης αντιμετωπίζει τις πεπτικές διαταραχές και το φύλλο δάφνης βοηθά να απαλλαγούμε από το φούσκωμα
καούρα
Οξύτητα
και δυσκοιλιότητα
Ρυθμίζει την κινητικότητα του εντέρου πίνοντας ζεστό τσάι δάφνης.
Μειώνει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και η δάφνη είναι αντιοξειδωτικό
Επιτρέπει στο σώμα να παράγει ινσουλίνη τρώγοντας την στο φαγητό ή πίνοντας τσάι δάφνης για ένα μήνα.
Εξαλείφει την επιβλαβή χοληστερόλη και απαλλάσσει τον οργανισμό από τα τριγλυκερίδια.
Πολύ χρήσιμο στη θεραπεία κρυολογήματος, γρίπης και σοβαρού βήχα, γιατί είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C. Μπορείτε να βράσετε τα φύλλα και να εισπνεύσετε τον ατμό για να απαλλαγείτε από τα φλέγματα και να μειώσετε τη σοβαρότητα του βήχα.
Το φύλλο δάφνης προστατεύει την καρδιά από προσβολές και επίσης προστατεύει από εγκεφαλικά επειδή περιέχει ενώσεις που προστατεύουν την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.
Πλούσιο σε οξέα όπως το καφεϊκό οξύ, η κερσετίνη, η ειγονόλη και η παρθενολίδη, που είναι ουσίες που εμποδίζουν το σχηματισμό καρκινικών κυττάρων στο σώμα.
Εξαλείφει την αϋπνία και το άγχος εάν λαμβάνεται πριν τον ύπνο και βοηθά στη χαλάρωση και τον ήρεμο ύπνο.
Πίνοντας ένα φλιτζάνι βρασμένο φύλλο δάφνης δύο φορές την ημέρα διαλύει τις πέτρες στα νεφρά και θεραπεύει τις λοιμώξεις….
ηλιας αργυριαδης
Πίνοντας ρόφημα δάφνης δεν θα δεις κανένα ιδιαίτερο χρώμα ούτε καμιά ιδιαιτερότητα στην γεύση. Αλλά είναι ένα από τα πολλά φυτά που δεν γνωρίζουν πολλοί την αξία τους. Όπως η τσουκνίδα, η ρίγανη, η αποξηραμένη φλούδα από ρόδι, το σπαθόχορτο, ο ιβίσκος κλπ. Όλα υπέροχα για τον οργανισμό ροφήματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου