Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αρθρο Σπύρος Καγκάδης

 Νέες νίκες έρχονται για την Κεφαλονιά και την Ελλάδα μας! 


Αυτό που αποδεικνύει καθημερινά η κυβέρνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι συμπάσχει με τα προβλήματα του λαού μας και παίρνει γενναίες, σύγχρονες αλλά και έξυπνες αποφάσεις που τα λύνει. 

Πρόσφατο παράδειγμα της αποφασιστικότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολεί εμάς τους Κεφαλονίτες (από τον Πόρο έως το Ληξούρι και όχι μόνο) είναι η απόφαση  του για τον εθνικό όπως χαρακτηρίζεται έργο του δρόμου Πόρου Αργοστολίου όπου θα  ευθυγραμμιστούν οι στροφές, θα γίνουν διαπλατύνσεις και ως αποτέλεσμα οι διαδρομές στην Κεφαλονιά μας για εμάς, τους επισκέπτες και τους τουρίστες μας θα γίνουν και ασφαλέστερες, οικονομικότερες αλλά και πιο ευχάριστες! 

Όμως, η προνοητικότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δε σταματούν στις πολλές γνωστές και πρωτοφανείς σε μέγεθος μειώσεις φόρων, μείωσεις της γραφειοκρατίας και παροχή πολλαπλών κονδυλίων που έχουν δώσει για έργα καθώς και την οικονομική, κοινωνική και υγειονομική ανακούφιση των Κεφαλονιτών! 

Η πραγματικά κρίσιμη για το μέλλον μας αμυντική θωράκιση της Ελλάδας μας με την προνοητική αγορά των υπερσύγχρονων γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Ραφάλ και γαλλικών φρεγατών Belharra δείχνουν ότι η νέα Ελληνική κυβέρνηση προβλέπει καταστάσεις πριν συμβούν και ότι παίρνει γενναίες αποφάσεις έτσι ώστε να μην συμβεί κανένα κακό στην ασφάλεια και ευημερία του Ελληνικού λαού! 

Έτσι, μαζί με τις αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οικονομική στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας την εποχή της κρίσης του Κορονοϊού και τώρα με την κρίση λόγω της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την έντονη παγκόσμια ενεργειακή κρίση και ακρίβεια, αποδεικνύεται ότι εκτός από  φίλο-κοινωνικό πρόσωπο η κυβέρνηση φέρνει και θεαματικά αποτέλεσματα καθώς η Ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ταχέως (+7% το πρώτο τρίμηνο του 2022) με ατμομηχανή τις ξένες επενδύσεις που έρχονται στην χώρα μας με ρυθμό ιστορικού ρεκόρ! Γι' αυτό πρόσθετα η ανεργία στην Ελλάδα σημείωσε περαιτέρω πτώση φτάνοντας τον Απρίλιο το πρόσφατο ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 12,5%! 

Με όλα αυτά τα παραπάνω και πολλά αλλά θετικά που θα μπορούσα να σας γράψω δε χρειάζεται να αναφερθώ στις ομόφωνες για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας δημοσκοπήσεις για να σας προβλέψω πως στις Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές που θα έρθουν κάποια μέρα η νέα ιστορική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά μας και την δεινοπαθούσα στο παρελθόν Ελλάδα μας είναι βέβαιη! 

Τέλος, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε με τόσα πρωτοφανές παγκόσμια εμπόδια (για τα οποία σίγουρα δεν ευθύνεται) να τα υπερπηδήσει με τις ευεργετικές πολιτικές του για το καλό όλων των Ελλήνων φανταστείτε όλοι σας φίλοι μου πόσο ρόδινες θα γίνουν οι ζωές μας αφού όλα αυτά (Κορονοϊός, Ελληνοτουρκικά, πόλεμος στην Ουκρανία, παγκόσμια ενεργειακή κρίση και διεθνής πληθωρισμός) ξεπεραστούν... Το μέλλον δικαιωματικά μας ανήκει! 

Σπύρος Καγκάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου