Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

To “Lefkada Palace” ενώνει τα Ιόνια Νησιά με τρία δρομολόγια την εβδομάδα –Ο Αγιασμός και οι ευχές για καλές θάλασσες

 Τετάρτη 1η Ιουνίου, λιμάνι Ζακύνθου, ώρα 21.00. Ο ιδιοκτητης της εταιρίας Seven Islands Σπύρος Κτενάς, μ’ ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχεται στη ράμπα του Lefkada Palace τους προσκεκλημένους.

Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου, κ. Διονύσιος με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Κονίδη κρατώντας με ευλάβεια το “Χέρι του Αγίου Διονυσίου” Αγιάζει το πλοίο και τους παρευρισκόμενους.

Η ευχή “καλές θάλασσες” ακούγεται απ’ όλους και τα χαμόγελα περισσεύουν.

Το πλοίο Lefkada Palace “μωρό” ενός μόλις έτους, έτοιμο όμως να ταξιδέψει τους επιβάτες του από την Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά, την Ιθάκη, το Μεγανήσι, τη Λευκάδα, τους Παξούς μέχρι και την Κέρκυρα.

Και η νεαρή… ηλικία του πλοίου εγγυάται ευχάριστο ταξίδι, με άνεση.

Ο ιδιοκτήτης κ. Κτενάς, ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος αφού ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στο πλευρό του, το πλήρωμα και τους παρευρισκόμενους, έκανε μια μικρή αναδρομή στα όσα έχει επιτύχει η εταιρία και ο ίδιος με τους συνεργάτες του, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν να ανταπεξέλθει στη νέα “πρόκληση” που φέρνει η γραμμή των Επτανήσων.

Ο απόπλους θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο από Ζάκυνθο με προορισμό την Κέρκυρα, ενώ Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή θα πραγματοποιείται το αντίστροφο δρομολόγιο, από Κέρκυρα με προορισμό την Ζάκυνθο.

Η ώρα αναχώρησης είναι 6.30 το ξημέρωμα τόσο από Ζάκυνθο, όσο και από Κέρκυρα.

Πηγή: imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου