Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Στην Κεφαλονιά τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός -Όλα όσα αποκάλυψε ο Παναγής Καππάτος στον “Ionian Galaxy”

 Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί, τις συναντήσεις του στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό και το κοινοβουλευτικό έργο μίλησε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Γιάννας Κουλουμπή και Ανδρέα Αρβανιτάκη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Καππάτος μίλησε για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στον δρόμο Αργοστόλι -Πόρο, οι οποίες θα είναι κομβικής σημασίας καθότι είναι ο δρόμος που συνδέει το κύριο λιμάνι εισόδου και εξόδου της Κεφαλονιάς με την πρωτεύουσα του νησιού.

Το παραπάνω έργο αποτέλεσε μεταξύ άλλων αντικείμενο συζήτησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνάντηση που είχαν κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Παράλληλα, συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν συνολικά το νησί για τα οποία ο πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθότι επί δέκα περίπου χρόνια έκανε διακοπές στο νησί μας σε σπίτι οικογενειακών φίλων.

Επιπλέον, ο κ. Καππάτος είπε ότι εκτός απροόπτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί την Κεφαλονιά μέσα στον Ιούλιο όπου θα αναγγείλει το εθνικό έργο στο δρόμο Αργοστόλι – Πόρο και πολλά άλλα.

Αναφορικά με την φωτογραφία του ιδίου με τον πρωθυπουργό και τον δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο είπε ότι αυτή ελήφθη σε δεξίωση πού πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου είχαν προσκληθεί και δήμαρχοι που είχαν παραχωρήσει έργα τέχνης στο Μαξίμου, όπου είχαν την ευκαιρία να τα βλέπουν ηγέτες και εκπρόσωποι ξένων χωρών. Μάλιστα ο Δήμος Αργοστολίου είχε παραχωρήσει ένα γλυπτό του μεγάλου καλλιτέχνη Σκλάβου, το οποίο διακοσμεί το γραφείο του πρωθυπουργού.

Τέλος, ο κ. Καππάτος είπε ότι αναμένει να ξεκινήσουν έργα εντός του Νοσοκομείου Αργοστολίου, που θα επιτρέψουν μεταξύ άλλων να διορθωθούν ζημιές που υπάρχουν από το 2014 καθώς και να λειτουργήσει στο δικό της χώρο η Μαιευτική κλινική και να επαναλειτουργήσει εκ νέου η ψυχιατρική πτέρυγας.

Πηγή: ekefalonia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου