Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

ΣΜ. ΣΑΡΔΕΛΗ ΕΠΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ: “Ο Θεός υπέγραψε τη λευτεριά της Ελλάδος, και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του!”

 Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση», ανακαλούσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Πνύκα στις 7 Οκτωβρίου 1838, «δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε “πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;”, αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι, εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση».

<<Ο Θεός υπέγραψε τη λευτεριά της Ελλάδος, και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του!!!>> Θεόδωρος Κολοκοτρώνης


Μια Μεγάλη Μέρα ξημερώνει για την Πατρίδα Μας και τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται!!!

Τιμή και Δόξα στην Πατρίδα Μας και τους Ήρωες μας που τόλμησαν μετά τριακόσια χρονιάς σκλαβιάς υπό του βάρβαρου τουρκικού ζυγού, διατηρώντας μέσα στις καρδιές του ολοζώντανη τη σπίθα της Πατρίδας και της Ελευθερίας!!!

Αψηφώντας τον αριθμό τους, αλλά παίρνοντας δύναμη μέσα από τις πολύτιμες Αξίες που κατάφεραν και διατήρησαν αναλλοίωτες τόσα χρόνια τις ελεύθερες ελληνικές ψυχές ,αντιστάθηκαν και νίκησαν καθετί αλλότριο, σκοτεινό και βάρβαρο!!!

Μέσα από την Ορθοδοξία και την Πίστη, της οποίας αύριο τιμάται ο Μεγάλος Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Μας, κρατήθηκε ζωντανή η Πίστη και η Παράδοση Μας!!!

Αρχές και Μνήμες που πρέπει να συνεχίζουν να αποτελούν πρωταρχικές επιλογές μας και τρόπους ζωής, έτσι ώστε κι εμείς να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά Μας καθαρή και άφθαρτη την Πατρίδα,την Ιστορία και την Παράδοσή Μας!!!

Οι πρόγονοι Μας κατάφεραν δίνοντας το αίμα Τους για την Πατρίδα,Την Πίστη και την Ελευθερία να νικήσουν τον Σκοταδισμό και τη Μεσαιωνική βαναυσότητα των Τούρκων και να Μας παραδώσουν μια Ελεύθερη Πατρίδα, Αυτήν που αποτελεί από την Αρχαιότητα κοιτίδα του Πολιτισμού, της Ελευθερίας και Της Δημοκρατίας!!!

Χρέος Μας να αποτελέσουμε τον αναλλοίωτο συνδετικό κρίκο με το μέλλον του Ελληνικού Έθνους!!!

Στην Πατρίδα Μας και σε κάθε …Μικρή ή Μεγάλη Πατρίδα, δεν χωρά η βαρβαρότητα και οι Μεσαιωνικές τακτικές!!!

Ζήτω η Πατρίδα Μας
Ζήτω το Έθνος Μας
Ζήτω οι Απανταχού Έλληνες
Ζήτω η 25η Μαρτίου
Τιμή και Δόξα στους Ήρωές Μας!!!

Σμαράγδα Σαρδελή
Έπαρχος Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου