Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η επέτειος σε Αργοστολι

 


Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Με την καθιερωμένη Δοξολογία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Μητρόπολη Κεφαλληνίας, συνεχίστηκαν το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821, στο Αργοστόλι.

Η Δοξολογία πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, ενώ παρούσα ήταν σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Ο χώρος του Μητροπολιτικού Ναού γέμισε από τις γαλανόλευκες σημαίες που κρατούσαν οι αριστούχοι μαθητές της πόλης μας. Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε η Ελένη Γραικούση, εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Αργοστολίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Γ.Γραμματέας Υγείας Φωφώ Καλύβα. Επίσης το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σωτήρης Κουρής, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παπαναστασάτου, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Αργοστολίου Γιάννης Λύκούδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Κωνσταντάκης και Αλέξανδρος Παντελειός, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, ο πρ. Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μέλισσας, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς & Ιθάκης και Περιφερειακή Σύμβουλος Γιάννα Κουλουμπή, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και κομμάτων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου