Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Θετικές εντυπώσεις απέσπασε η εκδήλωση των μαθητευόμενων ζωγράφων στον Πόρο Κεφαλονιάς!

 

Ενημέρωση απο  Spiros Kagadis

Θετικές εντυπώσεις απέσπασε η εκδήλωση των μαθητευόμενων ζωγράφων στον Πόρο Κεφαλονιάς!
Θετικά σχόλια από τους πολλούς λάτρεις της τέχνης που παραβρέθηκαν προκάλεσε η έκθεση ζωγραφικής του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Πόρου Κεφαλονιάς με καθηγήτρια τη λαμπρή ζωγράφος Μαρία Τουμαζάτου που πραγματοποιήθηκε τα βράδια το διήμερο της Τρίτης 20/8 και Τετάρτης 21/8 στο κοινοτικό κατάστημα της κωμόπολης μας!
Ενδεικτικά, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook ο γνωστός στο πανελλήνιο Κεφαλονίτης δημοσιογράφος αλλά και άριστος ζωγράφος Ανδρέας Κωνταντάτος έγραψε: Συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Πολύ καλή δουλειά από όλους!!!!!!!
Τα θερμά συγχαρητήρια μας λοιπόν στις άριστες μαθητευόμενες ζωγράφους: Ελένη Γκιάφη, Νίκη Κουτροκόη, Πολυξένη Γκιάφη, Δέσποινα Γιαννοπούλου, Έφη Χάλαρη, Ευδοκία Μέργιανου, Στάμω Γκιάφη, Άννα Ρασσιά, Γεωργία Μπερίτση, Δήμητρα Γαλιατσάτου και Christina Holland!
Επιπλέον, εντύπωση μου προκάλεσε η ενημέρωση από την καταξιωμένη καθηγήτρια ζωγραφικής και καλλιτέχνης Μαρία Τουμαζάτου η οποία μας δήλωσε πως μερικά από τα έργα ζωγραφικής των μαθητριών της είναι ανάγλυφα διότι έγιναν με τεχνική με... ζάχαρη! Ακόμα, όπως μας ενημέρωσε από φέτος οι μαθητές του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Πόρου Κεφαλονιάς, που έχει γίνει θεσμός στην τοπική κοινωνία μας, θα κάνουν και μαθήματα γλυπτικής!
Τέλος, ευχόμαστε όλοι καλή συνέχεια στις καλλιτεχνικές δημιουργίες και εκπαιδεύσεις των μαθητών της Μαρίας Τουμαζάτου με την προοπτική τα έργα τους να αποτελέσουν σημαντικά αντικείμενα της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας!
Σπύρος Καγκάδης
Όλες οι αντιδράσεις:
Καλυψώ Νίκη, Galiatsatos Odysseas και 58 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου