Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Βούλιαξε" ο Πόρος Κεφαλονιάς στο διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος!

 "Βούλιαξε" ο Πόρος Κεφαλονιάς στο διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος!

Πραγματικά ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους το μεγάλο διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο Κεφαλονιάς που έγινε στις 5 και 6 Αυγούστου! Με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσική, τραγούδια και χορό υπό των Γιώργο Σαμπαριώτη, ΥΠΟΨΙΝ και τον ανερχόμενο στο πανελλήνιο Κεφαλονίτη Άγγελο Ανδρεάτο και των μουσικών ομάδων τους πως να μην διασκεδάσει άλλωστε ο κόσμος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες;





Ακόμα, η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών της επιτυχημένης πανηγυρικής εκδήλωσης. Όπως εκτίμησε η διοργανώτρια Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς "Ο Πρόνησος" Ασπασία Σεριάτου τις δύο ημέρες της γιορτής του Σωτήρος θα πρέπει να συμμετείχαν στο πανηγύρι περίπου 5 χιλιάδες κόσμου!

Το διήμερο πανηγύρι του Σωτήρος στον Πόρο τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των πολλών άλλων εκλεκτών παρευρισκομένων ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος με την σύζυγο του Ευτέρπη, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος (τον οποίο κάλεσαν να κληρώσει το νικητήριο λαχνό με το μεγάλο δώρο προσφοράς του στη λαχειοφόρος αγορά,) οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Κωνσταντάτος και Γιάννης Τζωρτζάτος, ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, ο Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Θωμάς, ο γνωστός Κεφαλονίτης δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνταντάτος, ο Πρόεδρος του τοπικού εμπορικού και επαγγελματικού συλλόγου Λευτέρης Στελλάτος και ο παντού παρών στις εκδηλώσεις Πρόεδρος του Πόρου Κεφαλονιάς Οδυσσέας Γαλιατσάτος!

Το πανηγύρι στον Πόρο υπήρξε συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Πόρου Κεφαλονιάς "Ο Πρόνησος" με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης και υπήρξε επιτυχημένο χάρη και στην προσφορά των δωρητών και ακούραστων εθελοντών οι οποίοι πραγματικά αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια!

Τέλος, ευχή των παρευρισκομένων (από την Ελλάδα και το εξωτερικό) ήταν τα χρόνια πολλά στον Πόρο και τους εορτάζοντες και του χρόνου να ανταμώσουν ξανά εδώ!

Σπύρος Καγκάδης

Παρακαλώ παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ:

https://youtu.be/AEXpbTPXuig?feature=shared


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου