Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Η Ρωσία απόδειξε πως είναι γίγαντας με γυάλινα πόδια!

 


Δυστυχώς για πολλούς η Ορθόδοξη Ρωσία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν απέδειξε με την παράνομη, απρόκλητη και ιμπεριαλιστική εισβολή της στην γειτονική της χώρα Ουκρανία πως δεν αποτελεί σήμερα την στρατιωτική υπερδύναμη του παρελθόντος.

Η αρχή έγινε με την αποτυχία της Ρωσικής ιμπεριαλιστικής στρατιωτικής μηχανής να καταλάβει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, όπως πρόβλεπαν πολλοί σε λίγες ημέρες μετά την αρχή της Ρωσικής εισβολής που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Η λαμπρή ιστορική συνέχεια φαίνεται στις ημέρες μας τώρα όπου οι οι ηρωικοί και επίσης Ορθόδοξοι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν καταφέρει να αντεπιτεθούν εισβάλλοντας κι αυτοί με την σειρά τους στην Ρωσική επικράτεια καταλαμβάνοντας επιτυχώς μέχρι στιγμής εδάφη μέχρι 35 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα τους στην επαρχία Κούρσκ! Η μικρή Ουκρανία, ντροπιάζοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν, γίνεται έτσι η πρώτη χώρα που καταλαμβάνει και κρατεί Ρωσικά εδάφη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Η Ουρανία του Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι απόδειξε ξανά πως μάχεται με την ιστορική δύναμη και τον ηρωισμό του βιβλικού Δαβίδ εναντίον μιας υπερδύναμης. Μιας Ρωσικής υπερδύναμης όμως που σήμερα μετά την εισβολή της στην Ουκρανία έχει πλέον στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας "γυάλινα πόδια."

Μιας Ρωσίας που, πέρα από τη διαρκή απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων, την αμφιβόλου αποτελεσματικότητας στρατιωτική βιομηχανία και τις αμφιλεγόμενες εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου της, δεν έχει πλέον καμία άλλη αξιόλογη βιομηχανική ή εμπορική παραγωγή άξια να ανταγωνιστεί την Δύση ή ακόμα και την σημερινή σύμμαχο και ίσως μελλοντική εκμεταλλευτής της την ταχεία αναπτυσσόμενη Κίνα! 

Το θετικό νέο για το μέλλον της ανθρωπότητας των τελευταίων ημερών από την γεωπολιτική ειδησεογραφία είναι η αλλαγή πλεύσης του πανάξιου Ουκρανού Προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο θέμα των πιθανών μελλοντικών ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πλέον αυτό που φάνηκε, αλλά δεν αναλύθηκε στην ουσία του από τα Ελληνικά και Διεθνή ΜΜΕ, είναι πως ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι σε αντίθεση με το παρελθόν δήλωσε πως θα είναι ανοικτός σε συζητήσεις με τους Ρώσους για την επιστροφή των Ρωσικών εδαφών που κατέλαβε και την ανταλλαγή αιχμαλώτων εφόσον και οι Ρώσοι προβούν σε ανάλογες υποχωρήσεις στα κατεχόμενα Ουκρανικά εδάφη.

Οπότε, τέλος, το πολυπόθητο φως στο βάθος του τούνελ αυτού του τόσου καταστροφικού πολέμου σε απώλεια ανθρώπινων ζωών και κεφαλαίων με όλες τις πολλαπλές θετικές επιπτώσεις του τέλους του αιματηρού πολέμου και στην Παγκόσμια, άρα και Ελληνική Οικονομία είναι σήμερα ευτυχώς πιο κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου